Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak. Şimdi ben bilgisayardan PES 2020 oynuyorum, top ilerlerken falan aniden duruyor gibi oluyor ama bu anlık oluyor, PES'in ayarlarından VSync'ı açsam da kapatsam da bir şey değişmiyor, yani kısacası anlık kasma sorunu yaşıyorum. Bilgisayarı ilk aldığımda böyle bir sorun yaşamıyordum, bunun bir çözümü varımdır? Sistemim:
Bende de 2200G ve RX570 ekran kartı var önceden olmuyordu ancak son zamanlarda CS:GO'da kısa süreli donmalar oluyor. Bence Windows güncellemesi ve grafik sürücüleri bunun nedeni olabilir. Çünkü önceden böyle birşey olmuyordu.
İşlemcinin kendi grafik işlemcisi yerine RX570 i kullanacaksınız ve işlemciye ekstra yük binmeyecek. Ben bu yüzden olduğunu düşünüyorum. Ya da monitörünüzden kaynaklı olabilir monitörünüzün modelini yazarsanız daha detaylı yardımcı olabilirim
İşlemcinin ekran kartını devre dışı bırak ki taktığın RX 560'ı kullansın sistem. Ayrıca bellek olarak sadece bir tane 8 GB var ise bütçen olduğunda en kısa zamanda aynısından bir tane daha 8 GB alıp sistemine ekle. Çok fazla performans artışın olacak. APU işlemcin olduğu için ikili bellek kullanman lazım.
r3 2200g
msi 1050ti gaming x
16 gb 2x8 3000mhz ram
a320m vh-plus anakart
240gb ssd li sistemim var aynı sıkıntı bendede var pubg'de yüksek fps de kasmış gibi hissediyorum
İşlemcinin ekran kartını devre dışı bırak ki taktığın RX 560'ı kullansın sistem. Ayrıca bellek olarak sadece bir tane 8 GB var ise bütçen olduğunda en kısa zamanda aynısından bir tane daha 8 GB alıp sistemine ekle. Çok fazla performans artışın olacak. APU işlemcin olduğu için ikili bellek kullanman lazım.
İşlemcinin kendi grafik işlemcisi yerine RX570 i kullanacaksınız ve işlemciye ekstra yük binmeyecek. Ben bu yüzden olduğunu düşünüyorum. Ya da monitörünüzden kaynaklı olabilir monitörünüzün modelini yazarsanız daha detaylı yardımcı olabilirim