RX 560 ve Ryzen 5 3600 nasıl?

Shouz

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
RX 560 idareten ve bu sistemi kullanan birisi varsa CS:GO Valorant gibi işlemci bazlı ve ekran kartı bazlı oyunlarda FPS değerlerini ve kullanım değerlerini atabilir mi?

Tahminim minimum 150, maksimum 340 arası değişir fps.

FPS 200+ olur Valorant'ta 1080p yüksek ayar. CS'de 300+ 560 almadıysanız 1050ti alın 560'in sıfırı 2300 1050ti 2450 civarı bişey ama daha iyi.(Tek tek topluyorsaniz diye söyledim.)

R5 3600 fiyatına göre iyi bir ürün değil. Intel tarafında muadili olan 10400F çok daha ucuz daha az ısınan ve oyunlarda daha yüksek performans verebilen bir işlemcidir ve onu tercih etmelisiniz. O sistemle çift kanal RAM ile rekabetçi oyunları oynayabilirsiniz yüksek FPS değerleri alarak.

RX 560 idareten ve bu sistemi kullanan birisi varsa CS:GO Valorant gibi işlemci bazlı ve ekran kartı bazlı oyunlarda FPS değerlerini ve kullanım değerlerini atabilir mi?

Hikaye türü yeni oyunlarda Low'da 40-50FPS alırsın. CS:GO Valorant'ta ise en yüksekte +100FPS alırsın diye düşünüyorum.

Alacağınız bilgisayarın özelliklerini ya da sahip olduğunuz bilgisayarın mevcut özelliklerini yazıp sonuna merak ettiğiniz oyunu yazarak bu tarz videoları YouTube'da bulabilirsiniz. Videoların atıldığı tarihleri göz önünde bulundurarak, alacağınız FPS'i tahmin ediniz. Oynayacağınız oyunlara gelmiş/gelecek patchlerle birlikte FPS'lerinizde düşme yükselme değişikliği olabilir.

FPS oyunlarında FPS'i fazla almak adına düşük ayarlarda oynayacağı 240Hz monitörüm var bu yüzden 240 FPS istiyorum ve ekran kartını önceden aldığım için ucuza geldi zaten bir de idareten ileride 2060/2080 veya 3060 takabilirim.

1080p minimum ayarlarda rahatlıkla dediğiniz fps'leri görürsünüz hocam rekabetçi oyunlarda.

Ekran kartına ufak O.C yapabilirsen daha iyi sonuçlar alabilirsin.

Bu sisteme sahip olan birisi varsa diye canlı olarka destek almak için açtım bu konuyu yine de öneriniz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…