RX 560 vs 1050 Ti

Hangisi daha verimlidir?

• RX 560 DX 12

Oy: 3 27,3%
  • 1050 Ti DX 11

Oy: 8 72,7%

• Oy verenlerin toplamı
    11

Drloopus

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. GTA 6 sistem gereksinimlerinde DX12'nin gerektiğini fark ettim ve ekran kartı almak için biraz bilgiye ihtiyacım var. RX 560 DX 12 destekliyor ama 1050 Ti daha iyi diyenler oldu. Ama 1050 Ti DX 11 acaba hangisini almamı tavsiye edersiniz? Bu konuda herkesin görüşlerini belirtmesini rica ediyorum. Teşekkürler Technopat ailesi. (RX 560 daha uygun.)

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Kim daha adı bile belli olmayan oyun için sistem gereksinimleri yayınladı?
  2. 1050 Ti'ın DX11 olduğunu kim çıkardı?
Oyunun varlığından bile bihaberken boş boş sistem gereksinimleri yayınlıyorlar. Gerçeklik taşımıyor hiçbiri.

1050 Ti'ı geçtim Nvidia 400 serisi bile DX12 desteğine sahip. Nerede DX11 deniyorsa yanlış söylenmiş. DX12 desteği var elbette.

DirectX 12 | Supported GPUs | GeForce

GTA 6'yı bırakın sistem özelliklerini yayımlamayı, oyun üstünde çalışmıyorlar bile. Şu anda GTA serisini yapan aynı firma, Red Dead Redemption 2 oyununu geliştiriyor. Aynı anda iki tane çok büyük çaplı oyunu geliştiremezler. Kısacası, daha birkaç yıl net GTA 6'yı ya da yeni GTA'yı göremeyeceğiz. O yüzden hiç de şimdi ekran kartı yenileme gibi bir maceraya kapılmayın. Elinizde olan kartı kullanmaya devam edin.

Şimdi araştırdım kim yayınlamış diye. Webtekno Instagram hesabından yayınlamış. Sadece tebrik etmek düşer bu saatten sonra. Adamlar yapılmamış oyunun sistem gereksinimlerini biliyorlar. Helal valla!
Adamların haberlerinde de bir sürü hata var zaten. Daha geçenlerde LG amiral gemisi V10'a orta segment, A10X'e dünyanın ilk 10 NM işlemcisi diyen adam bunlar sadece goy goy yapsınlar yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1050 Ti Dx 12'yi sonuna kadar destekliyor. :) GTX 1050Ti RX 560'a göre çok daha performanslı. O haberi yapan site de sallamış bi yerlerinden.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı