RX 5600 XT 550W PSU yeterli mi?

Daha fazla  
İncehesap'tan hazır sistem toplayacağım sistemde;
-R5 3500 işlemci
-XFX AMD Radeon RX 5600 XT THICC III Ultra 6 GB GDDR6 ekran kartı
- Adata 2x8 3000 MHz RAM
-Gigabyte B450M S2H
-Adata 500 GB M.2 SSD
Ve linkteki kasa var (dahili PSU) 550W PSU bu sisteme yeterli midir? Ayrıca kaliteli midir?

550W normalde rahat rahat yeter ama Gamepower PSU'ları pek iyi değil. Yine de yetecektir diye düşünüyorum.

Ama o PSU ve kasayı önermem.
En basitinden kendi kullandığım kasa:

Bu fiyatı hak ediyor mu bilmiyorum, piyasadan biraz uzağım.

Ama hem kasa hem güç kaynağı olarak attığınızdan çok daha iyi.

1.Gamepower PSU alma.
2.R5 3500 yerine 3600 alsan daha iyi olur.
3. M.2 SSD oyun için kullanacaksan SATA SSD tercih et.

hazır sistem aldığım için çok fazla kasa seçeneği yok kasanın hiçbir tanıtım videosunu bulamadım resimlerden çok şık duruyor ama
1.Gamepower PSU alma.
2.R5 3500 yerine 3600 alsan daha iyi olur.
3. M.2 SSD oyun için kullanacaksan SATA SSD tercih et.
hazır sistem aldığım için özelleştirme kısmında 3600x var onlada arasında 600 TL var youtubedan karşılaştırmalara baktım 3500 ve 3600 kafa kafaya fark yok yani

Kasanın önü mesh değil mesh al bence.

hazır sistem aldığım için çok fazla kasa seçeneği yok kasanın hiçbir tanıtım videosunu bulamadım resimlerden çok şık duruyor ama

Şık durmasının ne önemi var kalitesiz olduktan sonra. Çin'de merdiven altı üretilen bir marka, kasa yine idare eder desek güç kaynağını ne yapacağız.

Biraz daha koysan 550w güç kaynaklı Corsair alıyorsun;

sistemde sadece bu kasalar var başka seçenek yok bu kasalardan hiçbiri alınmazmı diyosunuz

Dosya Ekleri

• Screenshot_20201006_175253_com.android.chrome.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 50
sistemde sadece bu kasalar var başka seçenek yok bu kasalardan hiçbiri alınmaz mı diyorsunuz.

Ben bu markayı tercih etmezdim ama elin mahkumsa yapacak bir şey yok. Garanti süresince güç kaynağından çıkabilecek sorunları firmaya iteleyeceksin, kasada ise daha geniş ve önü açık olanı tercih et eğer varsa. Garantisi bitince elindeki güç kaynağını direkt satar düzgün bir şey alırsın hiç riske girilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…