Corsair Carbide SPEC-DELTA RGB 550W CC-9020121-EU Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Bu fiyatı hak ediyor mu bilmiyorum, piyasadan biraz uzağım.
Ama hem kasa hem güç kaynağı olarak attığınızdan çok daha iyi.
Corsair Carbide SPEC-DELTA RGB 550W CC-9020121-EU Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Bu fiyatı hak ediyor mu bilmiyorum, piyasadan biraz uzağım.
Ama hem kasa hem güç kaynağı olarak attığınızdan çok daha iyi.
hazır sistem aldığım için özelleştirme kısmında 3600x var onlada arasında 600 TL var youtubedan karşılaştırmalara baktım 3500 ve 3600 kafa kafaya fark yok yani
Hazır sistem aldığım için çok fazla kasa seçeneği yok kasanın hiçbir tanıtım videosunu bulamadım resimlerden çok şık duruyor ama.
Hazır sistem aldığım için özelleştirme kısmında 3600X var onla da arasında 600 TL var YouTube'dan karşılaştırmalara baktım 3500 ve 3600 kafa kafaya fark yok yani.
Ben bu markayı tercih etmezdim ama elin mahkumsa yapacak bir şey yok. Garanti süresince güç kaynağından çıkabilecek sorunları firmaya iteleyeceksin, kasada ise daha geniş ve önü açık olanı tercih et eğer varsa. Garantisi bitince elindeki güç kaynağını direkt satar düzgün bir şey alırsın hiç riske girilmez.