RX 5600 XT alınır mı?

Bütçe
2500

Kare Tilki

Hectopat
Daha fazla  
Bu kartın sorunları beni korkutuyor hâlâ var mıdır bilmiyorum ama.

2500 TL bütçem var kartı tam bu fiyata buldum bu kart olmaz derseniz 5500 XT 8 GB var onu da alabilirim.

Hep AMD kullandım sorun yaşamadım NVIDIA geçerdim ama istediğim gibi ve fiyatı uygun kart bulamadım şehir dışıda alamadığım için biraz sorun oluyor RX 460 2 GB'dan geçiş yapacağım.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Bu durumda PSU önemli sanırsam DeepCool PK550W Bronze var.

1660S alınabilir. 5 serisi sorunlu diye biliyorum işi şansa bırakma.

Modelden modele değişebilir ama kuzenim 3 senedir sorunsuz şekilde kullanıyor.

5600XT dengeli bir kart bakıldığında kötü bir kart değil alınabilir.

Şehir dışı alamıyorum o yüzden yoksa çok baktım.
Yani dostum şöyle diyeyim o zaman 5600XT kötü bi kart değil 2060 dan daha performanslı hatta. Ama 5 serisinde sorunlusuna denk gelirsen siyah ekran çökme ugraşır durursun illet resmen kardeşimde vardı oradan biliyorum. Bi kumar oynayayım diyorsan sen bilirsin.

5600XT dengeli bir kart bakıldığında kötü bir kart değil alınabilir.

Bazen günde 10 saat falan kullanıyorum bilgisayarı sadece oyun için değil ama yine de eskisi kadar sorunları yoksa almak isterim bir daha değiştiresim gelmiyor.

5500 XT içinde durum aynı mı?

Bazen günde 10 saat falan kullanıyorum bilgisayarı sadece oyun için değil ama yine de eskisi kadar sorunları yoksa almak isterim bir daha değiştiresim gelmiyor.

5500 XT içinde durum aynı mı?
Serinin en sorunsuz kartı diyorlar ama ben kullanmadım veya kullanan tanıdığım olmadığı için kesin bişe diyemem. Sosyal de konular vardır araştırın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…