RX 5600 XT alınır mı?

Kayra342727

Hectopat
Yer
Konsantiniyye
Yazılımı kötü diyorlardı ancak halen aynı mı bilmiyorum. 3000 TL civarına alabilirim ancak o fiyatlara GTX 1660 Ti var ama RX 5600 XT çok daha fazla FPS veren kart fakat sorunları var diyorlar ondan şüpheleniyorum. Elimdeki kart RX 470 onu satıp geçmeyi düşünüyorum. İşlemcim Ryzen 5 3600, sizce alınır mı?

Evet ben öneririm.

Biraz daha koyup 5700 XT almanı öneririm. Tavsiyem AMD kart alman fiyat performansı kesinlikle sağlıyor.

Biraz daha koyup 5700 XT almanı öneririm. Tavsiyem AMD kart alman fiyat performansı kesinlikle sağlıyor.
ben de asus tuf gaming rx5700xt var memnunum size de öneririm ısınma sorunu falan da hikaye max bechmark da 85gördüm

Hocam AMD'nin 500 serisinde ve 5000 serisinde WattMan hatası sorunu var. Zamanında iki seridende kart kullandım. Güzel kartlar ama maalesef kronik mi denir bilmiyorum ama böyle bir sorunu vardı.

Hocam AMD'nin 500 serisinde ve 5000 serisinde WattMan hatası sorunu var. Zamanında iki seridende kart kullandım. Güzel kartlar ama maalesef kronik mi denir bilmiyorum ama böyle bir sorunu vardı.
evet öyle biliniyor ama yok gta v de 70-100fps rahat ve güç de normal çekiyor kart 3fan 700wpsu istiyor zaten

O kartta iyiymiş ama maalesef o kadar arttırabileceğimi sanmıyorum son bütçem bu kadar.

Yardımlarınız için sağolun peki bu Aerocool vx plus 500 watt PSU RX 5600 XT için yeterli mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20250114_171100.jpg
    256,6 KB · Görüntüleme: 29
O kartta iyiymiş ama maalesef o kadar arttırabileceğimi sanmıyorum son bütçem bu kadar.

Yardımlarınız için sağ olun peki bu Aerocool VX Plus 500 watt PSU RX 5600 XT için yeterli mi?

Bütçen ne kadar ki
BU nu alamaz mısın ya da bu listeden beğenebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…