RX 5600 XT alınır mı?

semiramis

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sarı sitede 4250 TL'ye ASRock marka RX 5600 XT ekran kartı buldum ve almak istiyorum. Herhangi bir tamir görmemiş arızası da yok. Bu fiyata alınır mı?
Ryzen 5 2600 2*8 RAM var sistemde.

Merhaba arkadaşlar. Sarı sitede 4250 TL'ye ASRock marka RX 5600 XT ekran kartı buldum ve almak istiyorum. Herhangi bir tamir görmemiş arızası da yok. Bu fiyata alınır mı?
Ryzen 5 2600 2*8 RAM var sistemde.

Pahalı geldi bana. İşlemci ucu ucuna besler o konuda sıkıntı çıkmaz.

Sitedeki ilanlara baktım dediğiniz fiyat bandında pek bulamadım. Genelde 4 k ve üstü fiyatlar var. Bana uygun gibi gelmişti fiyatı ama siz böyle söyleyince kafam karıştı.

Sitedeki ilanlara baktım dediğiniz fiyat bandında pek bulamadım. Genelde 4 k ve üstü fiyatlar var. Bana uygun gibi gelmişti fiyatı ama siz böyle söyleyince kafam karıştı.

Sarı siteden bakmanızı önermiyorum. Facebook gruplarında veya dh forumun 2. el kısmı bayağı aktif vaziyette. Fiyat olarak hakettiği fiyata ürün bulmanız daha olası. Referanslı bir satıcıdan alışveriş yaptığınız sürece sorun yaşamazsınız.

Sarı siteden bakmanızı önermiyorum. Facebook gruplarında veya dh forumun 2. el kısmı bayağı aktif vaziyette. Fiyat olarak hakettiği fiyata ürün bulmanız daha olası. Referanslı bir satıcıdan alışveriş yaptığınız sürece sorun yaşamazsınız.
Şehir içinden almaya çalışıyorum konya yaşıyorum burda da pek yok o ekran kartından. Mecburen sarı siteden bakıyorum. Fiyatı biraz daha indirmeye çalışacağım ama 5600 xt nin bazı sıkıntıları olduğu söyleniyor. Ben bu ekran kartını ddr 4 bi anakartta kullanıcam bu sorun yaşatır mı? Donma fps düşüklüğü, ekran kararması v.s

Şehir içinden almaya çalışıyorum Konya yaşıyorum burada da pek yok o ekran kartından. Mecburen sarı siteden bakıyorum. Fiyatı biraz daha indirmeye çalışacağım ama 5600 XT'nin bazı sıkıntıları olduğu söyleniyor. Ben bu ekran kartını DDR 4 bir anakartta kullanacağım bu sorun yaşatır mı? Donma FPS düşüklüğü, ekran kararması vs.

O ekran kartı çıktığı zaman zaten piyasada DDR5 anakartlar yoktu gibi bir şeydi. Herhangi bir sorun yaşamazsınız. İşlemci ise ucu ucuna besler kartınızı. Ben RX6600 ile kullanıyordum bir zamanlar. Oyundan oyuna darboğaz yaşayabiliyordum. 5600XT daha zayıf bir kart olduğu için besler diye düşünüyorum.

O ekran kartı çıktığı zaman zaten piyasada DDR5 anakartlar yoktu gibi bir şeydi. Herhangi bir sorun yaşamazsınız. İşlemci ise ucu ucuna besler kartınızı. Ben RX6600 ile kullanıyordum bir zamanlar. Oyundan oyuna darboğaz yaşayabiliyordum. 5600XT daha zayıf bir kart olduğu için besler diye düşünüyorum.
Anladım hocam. Kart iyi görünüyordu temizdi kutusu falan da vardı ama bilemiyorum tabi ilerde bi problem yaşatır mı.

Anladım hocam. Kart iyi görünüyordu temizdi kutusu falan da vardı ama bilemiyorum tabii ileride bir problem yaşatır mı?

Şu dönemde sıfır cihazların bile ileride sorun yaşatmayacağının garantisini kimse veremez. Teknoloji işi biraz şans işi. 2. elde bu faktör daha çok öne çıkıyor. Yapabileceğiniz şey testleri yaptırıp herhangi bir sorunu olmadığını görerek almak. Geri kalan süreçte de bozulmaması için umut etmek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı