RX 5600 XT anakarta sığmıyor

Metzero

Decapat
Makaleler
1
Merhaba iyi forumlar.
İlk sistemim biraz acemice oldu galiba anakarttan fazla kıstım ekran kartı yükseltmek için.
MSI B450M-A PRO Max.
MSI RX 5600 XT Gaming X.
Ekran kartı sığıyor yalnız anakartı alt kısmındaki Audio reset Power Switch gibi kablolara baskı yapıyor.
Kasanın USB 3.0 kablosu takınca ekran kartı sığmıyor o yüzden 3.0 USB kablosunu çıkardım. Bu şekilde kullansam Audio reset Power Switch bağlantılarına baskı yapsa bir sorun olur mu?

Dosya Ekleri

• IMG_20200428_135535.jpg
    IMG_20200428_135535.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 126
Temas mı ediyor yoksa aşağı doğru eğecek kadar baskı mı yapıyor? Temas ise sorun yok ama pini bükecek kadar bastırıyorsa sorun yaratır.
Usb 3.0 ve ssd sata bağlantısını büküyordu usb 3.0 kasa bağlantısını takmadım ssd yide diğer taraftaki slothları taktım sorun yok şuan kankam. Ama 3 fanlı boyunda kart kasaya tam oturdu baya büyükmüş bu model

Ama 3 fanlı boyunda kart kasaya tam oturdu baya büyükmüş bu model
Aynen. Biraz fedakarlık gerektirecek belli. Çözdüysen kullanabiliyorsan devam o zaman. Bol keyifli sorunsuz günler olsun;)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı