RX 5600 XT bellek 102 derece

Makaleler
2
Evet bunu yaptım, birilerine üste para verseler almayacakları kartı aldım. RX 5600 XT affet beni RTX 2060 seni sattığım günden beri cebimde kuruş kalmadı. O yüzden bu minning çıkması kartı 2500 liraya aldım. MX-6 macunla macununu değiştirdim sıcaklık 75 derece. Lakin bellek 102- 110 arası gidiyor. Termal Pad'i de değiştireceğim ama acale etmeli miyim?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    2,3 MB · Görüntüleme: 63
Soğutmayla alakasi yok ariza var kartta bi parca kisa devre yapiyor.

Hocam bunu nereden çıkardınız? Arıza olsa çalışmazdı ama?

Universitede elektrik ve elektronik olarak 2 ayri dersi aldim.

Çoğu sorun arizali olsa dahi calisir diğer parcalar.

Mesela ekran kartlarinda cizikli goruntu olusumu bundan kaynakli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunu nereden çıkardınız? Arıza olsa çalışmazdı ama?

FurMark'da sıcaklık haricinde doku parçalanması vb. şeyler görmüyorsanız sorun yok demektir. Ben de üniversitede Elektronik bölümünü okuyorum. Arkadaş nasıl bir eğitim almış bilmiyorum ama kısa devre olsa zaten sistemi çalıştıramazdınız. Bellek sıcaklıklarını oyundayken gözleyin eğer 90'ın üstüne çıkmıyorsa bir süre idare edin fakat sıcaklıklar çok fazla. Bu süre zarfında uzun süreli bir şekilde yükte bırakmayın kartı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bellek yüksek ısıda çalışabilir sadece çok uzun süre yükte bırakmayın en kısa sürede profesyonel bir yerde bakımlarını yaptırın çünkü belleklerin pad kalınlıkları farklı olabiliyor.

Teşekkür ederim.
Bunu alıp değiştirmeyi düşünüyorum.

105'e kadar kabul edilebilir, ama çok fazla uzun süre yükte bırakmayın.

Hocam furmakta Max zaten oraya geldi.

Attığınız termal pad güzel de, ekran kartında varsayılan kaç mm pad takılı o önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…