RX 5600 XT ekran kartını iade etmeli miyim?

Hocam hiç kendini sıkıntıya sokma driveri yükledikten sonra sorunların bitmediği sonsuz bir döngünün içinde buluyorsun kendini. Zaman ile alışıyorsun mesela uyandığın zaman PC'yi açtığında ya hak bugun siyah ekran mı yeşil ekran mı bahtımızda ne var düşüncesi ile açıyorsun ben bazen sorunsuz geçirdiğim bir gün olursa Allah Allah diyorum nasıl olurda bugun sorun yaşamadım falan garip oluyorum yani sonuçta bünye alışık değil son birkaç gündür PC'yi ayet-el kürsi ile açıyorum artık AMD'nin sorunsuz driver çıkaracagına inancım kalmadığı için bende bir ihtimal ilahi bir güç beni kurtarır diyorum. Aramıza hoş geldin Allah kurtarsın hocam.

Hahah gülsem mi ağlasam mı bilemedim dostum ben senin kadar pozitif yaklasabilir miyim bilemiyorum kartı camdan aşağı atabilirim
Hocam sizi de sanki daha önce ki 5600xt konularından hatırlıyorum benzer sorunlar yaşamış mıydınız?

asus tuf evo
rog strix satayım hocam 2060

Hocam sizi de sanki daha önce ki 5600xt konularından hatırlıyorum benzer sorunlar yaşamış mıydınız?
AMD ekran kartlarında sorun yaşayan insanlara elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum kart modeli fark etmeksizin. Ben XFX RX 590 kullanıyorum. Meşhur siyah ekran probleminden çok çektim. Şimdilik düzeldi gibi yaklaşık 1 aydır sorun yaşamıyorum. İnşallah siyah ekran veya başka hatalar vermez diyerek açıyorum bilgisayarı. Yani bir hevesle sistemi topluyorsun ve genelde bu oyun amaçlı oluyor. Sonra bu tarz sorunlar ile uğraşmak cidden üzücü bir durum. Sonra forumda sorun yaşadığımı belirtip düşüncelerimi dile getirince AMD düşmanı, NVIDIA fanboyu gibi hitaplar ile karşılaştığım için artık ekran kartları konusundaki düşüncelerimi dile getirmiyorum. Sizde belli ki bir hevesle aldığınız için yorumda bulunmak istedim o kadar. Normalde dediğim gibi ekran kartı konularında yorumda bulunmuyorum artık. Yani konuya döneceksek tercih sizin.

Tekrardan bilgilendirme: AMD ekran kartlarını kötülemiyorum. İsteyen istediği markayı modeli alabilir ya da fanboy derecesinde savunabilir beni ilgilendirmiyor. Marka eleştirisi yapmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…