RX 5600 XT için en stabil sürücü hangisidir?

JR01

Decapat
Daha fazla  
MSI RX 5600 XT Gaming X modeli ekran kartı kullanıyorum. Bu ekran kartı için en iyi sürücü sürümü nedir, bilgisi olan var mı? Son sürümde PUBG’de sürekli crash atıyor ama yeni oyunları da açmıyor. Hangi sürümü kullanabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD Adrenalin 21.10.2 WHQL bu sürücüyü deneyebilirsin.
ChatGPT'nin verdiği cevap;

MSI RX 5600 XT GAMING X için en stabil ve performanslı sürücü tercihi, AMD'nin Adrenalin 21.10.2 WHQL (Ekim 2021) sürümüdür. Bu sürüm, RX 5000 serisi (özellikle Navi 10 GPU’ları kullanan RX 5600 XT gibi kartlar) için en çok test edilen ve kullanıcılar tarafından en kararlı sürüm olarak bildirilen versiyonlardan biridir.

Full install mı yapayım yoksa minimal mi?
Nasıl isterseniz fark etmez.

AMD Software içinde oyunlara özel profil yapmak için Full install gerekiyor.

MSI RX 5600 XT Gaming X için en stabil ve performanslı sürücü tercihi, AMD'nin adrenalin 21.10.2 WHQL (Ekim 2021) sürü müdür? Bu sürüm, RX 5000 serisi (özellikle navi 10 GPU'ları kullanan RX 5600 XT gibi kartlar) için en çok test edilen ve kullanıcılar tarafından en kararlı sürüm olarak bildirilen versiyonlardan biridir.

AMD Software içinde oyunlara özel profil yapmak için full install gerekiyor.

Tamam sağ ol.

22.5.1 sürümünü deneyebilirsiniz, hangi Windows'u kullanıyorsunuz?

Windows 10 kullanıyorum

MSI RX 5600 XT Gaming X için en stabil ve performanslı sürücü tercihi, AMD'nin adrenalin 21.10.2 WHQL (Ekim 2021) sürü müdür? Bu sürüm, RX 5000 serisi (özellikle navi 10 GPU'ları kullanan RX 5600 XT gibi kartlar) için en çok test edilen ve kullanıcılar tarafından en kararlı sürüm olarak bildirilen versiyonlardan biridir.

AMD Software içinde oyunlara özel profil yapmak için full install gerekiyor.

Sürüm berbat öncekinden de kötü oldu ne yazık ki işe yaramadı.

Sisteminiz izin veriyorsa Windows 11'e geçin, bende sorunlar yaşıyordum ve hiç stabil değildi, Windows 11'e geçince sistem rahatladı ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum artık, sizin de Windows 11'e geçmenizi öneririm.

1 saat önce falan BIOS'u guncelledim o zamandan beri hiçbir sorun yaşamadım son sürüm ü kullanıyorum tüm sorun BIOS sürümündeymiş sanırım.

1 saat önce falan BIOS'u guncelledim o zamandan beri hiçbir sorun yaşamadım son sürüm ü kullanıyorum tüm sorun BIOS sürümündeymiş sanırım.
Evet hocam BIOS güncellemesini yapmak iyi olmuş, bundan sonra pek sıkıntı olmaz ama beta sürücüleri kullanmaktan kaçının lütfen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı