RX 5600 XT için monitör tavsiyesi

Tingana

Hectopat
Arkadaşlar herkese merhaba.

Ben yaklaşık 3 yıldır 5600XT ile 24 inch AOC marka 75 Hz FHD bir monitör kullanıyorum.

5600XT ekran kartımı bir müddet daha kullanmayı düşünüyorum. 2K 165Hz ve üstü bir monitör alıp ileriye yatırım yapmalı mıyım? Ki 5600 XT 2K için uygun değil diyorlar. Yoksa 1080p 165Hz ve üstü alıp geçeyim mi? Açıkçası ileride ekran kartı değiştirdiğimde bir daha monitör değiştirmek te istemiyorum. 2K monitörde FHD takılmakta bana garip geliyor. Arada kaldım fikrinizi ve monitör tavsiyenizi rica ediyorum.

Bir sorum daha olacak 27 inç mi tercih etmeliyim yoksa 24 inç mi tercih etmeliyim?

Herkese iyi sosyaller.

Almak istediğim monitör Asus Tuf Gaming VG27AQ3A 27" 1Ms 180Hz 2K Fast IPS Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Hocam 5600XT 6 GB VRAM'e sahip 2K'da kullanamazsın ama 2K monitör alıp 1080p kullanıp sonra kart değişimi yapabilirsin gene de monitörde biraz görüntü kalitesi azalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…