Merhaba, bu sorun daha öncelerde RX 570 kartımla yaşamıştım ama onda ayda yılda 1 kere olduğundan pek önemsemiyordum, RX 5600 XT'de ise ilk başlarda böyle bir sorunum yoktu. Ama son 3 haftadır ne zaman 1-2 saat oyun oynasam aniden tak diye siyah ekran geliyor, beklediğimde ise AMD driverı hata verip GPU driverını siliyor direk reset attığımda ise driver silinmiyor ama PC açılış ekranında 1-2 dakika uygulamalarda tepki vermekte biraz zorlanıyor, Cyberpunk 2077 ve diğer oynadığım tüm oyunlarda böyle yapıyor, cidden can sıkıcı olmaya başladı, desteğinizi ve önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Hocam 3 ay önce, RX 570 4 GB satıp, RX 5600XT e geçmiştim driver sorunlarının farkındaydım ama yeni driverlarla düzeltildi diye biliyordum, kartı denediğimde de gayet iyiydi, sonradan oldu bu driver mevzusu, RX 570 bile böyle sorunlar yaşatmıyordu.
Hocam 3 ay önce, RX 570 4 GB satıp, RX 5600XT e geçmiştim driver sorunlarının farkındaydım ama yeni driverlarla düzeltildi diye biliyordum, kartı denediğimde de gayet iyiydi, sonradan oldu bu driver mevzusu, RX 570 bile böyle sorunlar yaşatmıyordu.
İlk fırsatta bende NVIDIA'ya geçeceğim hocam canıma tak etti hikayeli bir oyunda ilerliyorum tak gidiyor ilerlediğim bölüm de boşa gidiyor, Online'da da öyle, çekilecek çile değil PC'den soğuttu beni.
İlk fırsatta bende NVIDIA'ya geçeceğim hocam canıma tak etti hikayeli bir oyunda ilerliyorum tak gidiyor ilerlediğim bölüm de boşa gidiyor, Online'da da öyle, çekilecek çile değil PC'den soğuttu beni.
Bende o durumdayım şu an Epic indirimlerinde iyi para gömdük oyunlara ama elim oynamaya gitmiyor nasıl olsa yarıda kalacak diye, eskiden bende de Gigabyte RX 570 vardı ama onun gözünü seveyim taş gibi karttı . Biraz şans işine kaçıyor tabii bu durumlar.
Katılıyorum hocam, donanım ile ilgili bir şey alırken, kullanan kişinin de fikirlerini almak önemli her şey kağıtta yazılan teknik özellikler gibi olmuyor. Kullanıcı deneyimi daha önemli.