Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
Herkese merhabalar yaklaşık 4 aydır bir sistem toplama üzerine uğraşıyorum. Gerek indirimleri beklemekten gerekse kararsızlıklardan işlem biraz uzadı. Ancak en büyük kararsızlığım şu an hangi kasayı alacağım konusunda.

Fiyatının daha uyguna gelmesi açısından kasayı PSU ile beraber almak istiyorum. Şuana kadar aklımda olan 2 kasa var önerilerinize ve görüşlerinize açığım. Şimdiden teşekkür ederim. Arada kaldığım kasa modelleri aşağıdadır.

1- COOLER MASTER MASTERBOX MB511 80PLUS 650W 3x120mm RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

2- XIGMATEK COCKPIT MESH PANEL 4x120mm FANLI X-POWER 700W 80PLUS MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Dizdiğim sistem özellikleri:

Anakart: MSI B450 PRO- M.2 Max
Ekran Kartı: Sapphire Pulse AMD Radeon RX 5600XT
İşlemci: Ryzen5 3600
RAM: XPG Spectrix D41 2x8 (16 GB) 3200MHz
SSD: XPG SX8100 512 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci soğutucuyu da bütçeye dahil edip ona göre kasa almanı tavsiye ederim. Stok soğutucu 3600 için yetersiz kalıyor.

Eğer sadece 2'si arasında kaldiysaniz MB511'i öneririm. Eğer öneri istiyorsan okuduguma göre aciksin Aerocool Airhawk Duo ve Sharkoon SHP 650W V2 +80 alabilirsin.

İşlemci soğutucuyu da bütçeye dahil edip ona göre kasa almanı tavsiye ederim. Stok soğutucu 3600 için yetersiz kalıyor.

Teşekkür ederim, ancak aklımda şöyle bir düşünce stok soğutucu beni en azından 1 2 ay idare ederse sonrasında soğutucu almayı düşünüyorum. Görüşlerinizi bekliyorum.

Eğer sadece 2'si arasında kaldiysaniz MB511'i öneririm. Eğer öneri istiyorsan okuduguma göre aciksin Aerocool Airhawk Duo ve Sharkoon SHP 650W V2 +80 alabilirsin.

Teşekkür ederim, onlara da bakacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…