RX 5600 XT önerisi

Sapphire Pulse modelini alabilirsiniz. Soğutma konusunda en başarılı model diye biliyorum. Aynı modeli kendim de kullanıyorum, sorunuz varsa cevaplayabilirim.
Evet soğutma konusunda başarılı olduğunu duymuştum. Rx 5600 XT'ler arasından Msi Gaming X ile Sapphire Pulse modeli arasında kalmış durumdayım. Pulse modelini alırsam FPS kaybı yaşar mıyım acaba?
Ayıptır sorması işlemciniz nedir :)
R5 3600X
Genel olarak anladığım kadarıyla RTX 2060 almamdan yanasınız. Fakat piyasadaki adam akıllı RTX 2060 fiyatları 4000 tl üstüne dayanmış durumda. Bütçemi şuan için aşamayabilirim. Bütçe dahilinde güzel indirimli bir RTX 2060 almayı neden istemiyim. Her türlü daha stabil bir kart varken RX 5600 XT'yi tercih etmemin sebebi tamamen fiyatla alakalı.

Son düzenleme:
Evet soğutma konusunda başarılı olduğunu duymuştum. Rx 5600 XT'ler arasından Msi Gaming X ile Sapphire Pulse modeli arasında kalmış durumdayım. Pulse modelini alırsam FPS kaybı yaşar mıyım acaba?

R5 3600X
Genel olarak anladığım kadarıyla RTX 2060 almamdan yanasınız. Fakat piyasadaki adam akıllı RTX 2060 fiyatları 4000 tl üstüne dayanmış durumda. Bütçemi şuan için aşamayabilirim. Bütçe dahilinde güzel indirimli bir RTX 2060 almayı neden istemiyim. Her türlü daha stabil bir kart varken RX 5600 XT'yi tercih etmemin sebebi tamamen fiyatla alakalı.

@EvienN FPS kaybı yaşayacağınızı sanmıyorum, ısı sorunu falan da olacağını pek sanmıyorum. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Kaldı ki 5600XT, 2060'dan daha performanslı bir kart. Driver sorunu yaşamazsanız gayet güzel bir deneyim yaşarsınız. (Benim alalı 5 ay oluyor, henüz bir sorun yaşamadım.)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı