- Makaleler
- 2
5600 ve 5700 serisi pişmanlıktır baştan söylüyorum. Ne zaman ne yapacağını kimse kestiremez. Stabillik sorunsuzluk istiyorsan NVIDIA'dan şaşma.
Evet soğutma konusunda başarılı olduğunu duymuştum. Rx 5600 XT'ler arasından Msi Gaming X ile Sapphire Pulse modeli arasında kalmış durumdayım. Pulse modelini alırsam FPS kaybı yaşar mıyım acaba?Sapphire Pulse modelini alabilirsiniz. Soğutma konusunda en başarılı model diye biliyorum. Aynı modeli kendim de kullanıyorum, sorunuz varsa cevaplayabilirim.
R5 3600XAyıptır sorması işlemciniz nedir![]()
Evet soğutma konusunda başarılı olduğunu duymuştum. Rx 5600 XT'ler arasından Msi Gaming X ile Sapphire Pulse modeli arasında kalmış durumdayım. Pulse modelini alırsam FPS kaybı yaşar mıyım acaba?
R5 3600X
Genel olarak anladığım kadarıyla RTX 2060 almamdan yanasınız. Fakat piyasadaki adam akıllı RTX 2060 fiyatları 4000 tl üstüne dayanmış durumda. Bütçemi şuan için aşamayabilirim. Bütçe dahilinde güzel indirimli bir RTX 2060 almayı neden istemiyim. Her türlü daha stabil bir kart varken RX 5600 XT'yi tercih etmemin sebebi tamamen fiyatla alakalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.