RX 5600 XT R5 3500 sistemi yükseltme

shyzeq

Kilopat
Bilgisayarıma yeni parçalar alarak yükseltmeyi düşünüyorum ama ilk hangisiyle başlasam karar veremedim. Önerdiğiniz parçalar çok pahalı olmasın.

Sistemim
PSU
Kasa
Ekran Kartı
SSD
RAM
Anakart
CPU

Bilgisayar parçalarını alırken teker teker almayı düşünüyorum bu yüzden hangi sırayla alacağımı söyleyin.

PSU da nasıl bir sorun yaşadınız acaba? Ve hangi PSU modelini önerirsiniz?
Hiçbir şekilde yüke gelemiyor. Biraz zorlarsanız traktöre bağlıyor PSU. Kullanılan bileşenlerin dandik olmasından kaynaklanıyor bu olay. Ayrıca yine kullanılan bileşenlerden dolayı ömrü kısa oluyor. Giderken yanında sisteminizi de götürüyor.

Yeni alacağım sistemi buna emanet etmek yerine bir alt model ekran kartı alıp uzun vadeli bir PSU alırdım. Düzgün bir PSU alırsanız senelerce götürür sizi.

Model olayı ise tamamen bütçenize bağlı.

Hiçbir şekilde yüke gelemiyor. Biraz zorlarsanız traktöre bağlıyor PSU. Kullanılan bileşenlerin dandik olmasından kaynaklanıyor bu olay. Ayrıca yine kullanılan bileşenlerden dolayı ömrü kısa oluyor. Giderken yanında sisteminizi de götürüyor.

Yeni alacağım sistemi buna emanet etmek yerine bir alt model ekran kartı alıp uzun vadeli bir PSU alırdım. Düzgün bir PSU alırsanız senelerce götürür sizi.

Model olayı ise tamamen bütçenize bağlı.
Bu ikisi PSU modelinden hangisi daha iyidir?
Silverstone
Sharkoon

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı