RX 5600 XT sattım 5700 geçmeye değer mi?

menagon61

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Kısa bir süre önce aldığım Pulse modeli 5600XT ekran kartımı aldığım fiyat ile başka birine satmış bulundum. Kesinlikle performansından veya herhangi bir problem yaşadığım için satmadım bu kartı öncelikle bunu belirteyim. Kartın vaadettiği her şeyi elde etmiştim. Sadece biraz daha fazlasını istedim sanırım.

Şimdi 5700 ve 5700XT modeli arasında kaldım hangisini alsam diye düşünüyorum. NVIDIA kartlara karşı da herhangi bir karşıtlığım yok aslında fakat iyi performans veren kartlarının hala çok pahalı olduğu kanaatindeyim o yüzden pek araştırmadım. Yinede önerilerinize açık olduğumu belirtmek isterim.

Ben senin yerinde olsam RX 5700 XT'ye geçiş yapardım indirimli olarak bulabilirsen aralarında çok da bir fark yok diye biliyorum. Bende MSI RX 5700 XT Evoke kullanıyorum senin gibi yükselticem yakında ekran kartını. Eğer indirimli falan bir site bulabilirsen ve beni de bilgilendirirsen çok sevinirim

5700 XT 3200 TL şu an MediaMarkt'ta.

İncehesap Cuma indirimini takip etmenizi ve şansınıza 3200TL'lere düşerse Nitro+ 5700XT almanızı öneririm.
Nitro+ 5700XT gelmesse indirimlere ve xfx thick iii bulabilirsen ve eğer f/p olarak ekran kartı düşünüyorsan önerebilirim onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…