ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.131 Makaleler 3 Çözümler 194 2 Ocak 2021 #11 burhan23 dedi: 84 derece zararlımı Genişletmek için tıkla... Çok uzun bir süre kalmazsa sorun olmaz. Uzun süreden kastım birkaç ay veya yıl.
burhan23 dedi: 84 derece zararlımı Genişletmek için tıkla... Çok uzun bir süre kalmazsa sorun olmaz. Uzun süreden kastım birkaç ay veya yıl.
burhan23 Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 259 Çözümler 2 2 Ocak 2021 #12 ItsAllGoodman dedi: Çok uzun bir süre kalmazsa sorun olmaz. Uzun süreden kastım birkaç ay veya yıl. Genişletmek için tıkla... yok ya hemen 60 hz düşürüyorum 65 gecmiyo
ItsAllGoodman dedi: Çok uzun bir süre kalmazsa sorun olmaz. Uzun süreden kastım birkaç ay veya yıl. Genişletmek için tıkla... yok ya hemen 60 hz düşürüyorum 65 gecmiyo
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.243 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #13 Allah aşkına, bir şey olmaz diyor. "Zararlı mı?" Diyorsunuz. Yazım kurallarına bari uyun. PSU'da Rampage değil inşallah.
Allah aşkına, bir şey olmaz diyor. "Zararlı mı?" Diyorsunuz. Yazım kurallarına bari uyun. PSU'da Rampage değil inşallah.
burhan23 Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 259 Çözümler 2 2 Ocak 2021 #14 SHER-LOCKED dedi: Allah aşkına, bir şey olmaz diyor. "Zararlı mı?" Diyorsunuz. Yazım kurallarına bari uyun. PSU'da Rampage değil inşallah. Genişletmek için tıkla... yok coller master 750W SHER-LOCKED dedi: Allah aşkına, bir şey olmaz diyor. "Zararlı mı?" Diyorsunuz. Yazım kurallarına bari uyun. PSU'da Rampage değil inşallah. Genişletmek için tıkla... Görmedim bir şey olmazı yeni fark ettim
SHER-LOCKED dedi: Allah aşkına, bir şey olmaz diyor. "Zararlı mı?" Diyorsunuz. Yazım kurallarına bari uyun. PSU'da Rampage değil inşallah. Genişletmek için tıkla... yok coller master 750W SHER-LOCKED dedi: Allah aşkına, bir şey olmaz diyor. "Zararlı mı?" Diyorsunuz. Yazım kurallarına bari uyun. PSU'da Rampage değil inşallah. Genişletmek için tıkla... Görmedim bir şey olmazı yeni fark ettim
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 2 Ocak 2021 #15 Uzun kullanımda 80 dereceyi geçmemesi daha iyi olur. Yan kapağı açarsanız sıcaklıklar düşecektir.
burhan23 Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 259 Çözümler 2 2 Ocak 2021 #16 WaIter White dedi: Uzun kullanımda 80 dereceyi geçmemesi daha iyi olur. Yan kapağı açarsanız sıcaklıklar düşecektir. Genişletmek için tıkla... anladım uzun zaman en fazla 2 saat duruyor o sıcaklıkta
WaIter White dedi: Uzun kullanımda 80 dereceyi geçmemesi daha iyi olur. Yan kapağı açarsanız sıcaklıklar düşecektir. Genişletmek için tıkla... anladım uzun zaman en fazla 2 saat duruyor o sıcaklıkta