RX 5600 XT ve R5 2600 sistem performansı iyi değil

Mask_fell

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RYZEN 5 2600. RX 5600 XT. 16 GB Ram.512 GB SSD.ASROCK B450m HDV R4.0. 500 WATT PSU.
Oynadığım oyunlarda FPS'lerimin düşük olduğunu düşünüyorum. The Finals 50-80 düşük ayarlar. CoD Warzone 75-138 düşük ayarlar. Fortnite 45-108 düşük ayarlar. Bazı oyunlarda da düşük gibi. Düşük dediğim en düşük ayarlar 1080p TAA 100. Bu ayarlarla fpslerimin düşük ve bunu nasıl düzelteceğim? Bilgisayarımı yükseltemem param yok SSD sıkıntı yok, RAM sıkıntı yok, Power sıkıntı yok, ekran kartına baktım sıkıntı göremedim aynı şekilde işlemcidede göremedim yardımci olur musunuz?

(RAM'ler 16 GB.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Neye göre düşük hocam?
YouTube de 5600xt & r5 2600 performans videolarına bakın.

o videolara göre öyle.internette yüksek bende düşük

Bir sıkıntı daha ortaya çıktı. Bilgisayar out of Memory hatası veriyordu. Düzelttim ama şimdi oyunlarda aldığım FPS değerleri yarıya kadar düştü. Ekran kartı kullanım yüzdesi hep %3 ila %61 arasında. İşlemcide %80 geçmiyor. Sorunu Sanal belleği arttırarak düzelttim. Birinin bana yardım etmesi lazım. The Finals Epic ayarlarda FPS 30-50 arasında normalde 50-65 idi izlediğim videolarda ise hep 70 üstü çoğunlukla 90-100.Diğer bütün oyunlarda da sıkıntı var bir tek Valorant'ta yok. Lütfen yardımcı olun.

Bir şey daha. FurMark testlerinde tam gücünü verebiliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…