RX 5600 XT ve R5 3600 için anakart önerisi

Bütçe
500 700 arası

FaLSe

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar son 2 günüm anakart almak için. Başlıktaki sistem için sizden anakart önerisi bekliyorum. Teşekkürler.
Bütçe 500 700 arası.

.

.
Benim kullandığım ise bu 2. olan 4 RAM slot desteği mevcut.

Yalnız stokta olan bir ürün linki verseydiniz daha iyi olurdu. Oyun için ise 2 RAM fazlasıyla yeterli olur zaten ama daha çok seçenek ilerisi için daha iyidir tabii.

Yalnız stokta olan bir ürün linki verseydiniz daha iyi olurdu. Oyun için ise 2 RAM fazlasıyla yeterli olur zaten ama daha çok seçenek ilerisi için daha iyidir tabii.

Kargo ile geleceği için olan mağazalardan kargo ile yollayacaklar bunda ne var. :)

Hocam Pro VDH Plus ile Max ayrı mı aynı mı?
.

.
Benim kullandığım ise bu 2. olan 4 RAM slot desteği mevcut.

Hocam aklımda S2H vardı fazla para vermemek için 2 RAM takacağım zaten çok az bir RAM'lere OC yaparım başka yapmayı düşünmüyorum. Ne diyorsunuz o model için alınır mı yeterli olur mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı