Arkadaşlar selam. RX 5600 XT ve R5 3600'lü bir sistem kuracağım yalnız anakart seçiminde kararsızım. B450M S2H ile B450M PRO M.2 Max arasında kaldım. Sizce hangisi yeterli olur veya sizin önerebileceğiniz bir anakart varsa belirtir misiniz? Teşekkürler.
B450M S2H kullanıyorum. Yeterli bir anakart, işlemciye küçük seviyede oc yaparken de sıkıntı çıkarmadı. Ancak:
Rgb başlığı 4 pin olduğu için kasamın rgb fanlarını senkron çalıştıramıyorum.
Ekran kartını takınca sata girişlerinden 2si kapanıyor.
İşlemcide stok fan kullanacaksanız yakın slottaki RAM'e değiyor. Benimkiler az etkileniyor ama RAM'lerinizin soğutmaları büyükse size daha büyük sıkıntılar çıkabilir.
B450M S2H kullanıyorum. Yeterli bir anakart, işlemciye küçük seviyede OC yaparken de sıkıntı çıkarmadı. Ancak:
RGB başlığı 4 pin olduğu için kasamın RGB fanlarını senkron çalıştıramıyorum.
Ekran kartını takınca SATA girişlerinden 2'si kapanıyor.
Işlemcide stok fan kullanacaksanız yakın slottaki RAM'e değiyor. Benimkiler az etkileniyor ama RAM'lerinizin soğutmaları büyükse size daha büyük sıkıntılar çıkabilir.
İşlemciniz nedir?
Pro M.2 veya Pro M.2 Max alsam böyle bir sıkıntı yaşar mıyım bilginiz var mı? Çünkü Vengeance veya XPG alırsam bende son maddede ki gibi bir sorun yaşamak istemiyorum.
Teşekkürler.
B450M S2H kullanıyorum. Yeterli bir anakart, işlemciye küçük seviyede oc yaparken de sıkıntı çıkarmadı. Ancak:
Rgb başlığı 4 pin olduğu için kasamın rgb fanlarını senkron çalıştıramıyorum.
Ekran kartını takınca sata girişlerinden 2si kapanıyor.
İşlemcide stok fan kullanacaksanız yakın slottaki RAM'e değiyor. Benimkiler az etkileniyor ama RAM'lerinizin soğutmaları büyükse size daha büyük sıkıntılar çıkabilir.
1- Çoğu B450 chipset anakartta 4 pin rgb header var sadece. Yani bunu bir eksi olarak göremeyiz.
2- Yine dediğim gibi çoğu anakartta ekran kartı takılınca sata girişleri görünmez oluyor ama ekran kartını takmadan önce sata bağlantılarını yaparsanız bir sorun olmaz.
3- Bu maddeye de çoğu anakartta diyerek başlayacağım çünkü öyle.
1- Çoğu B450 chipset anakartta 4 pin RGB header var sadece. Yani bunu bir eksi olarak göremeyiz.
2- Yine dediğim gibi çoğu anakartta ekran kartı takılınca SATA girişleri görünmez oluyor ama ekran kartını takmadan önce SATA bağlantılarını yaparsanız bir sorun olmaz.
3- Bu maddeye de çoğu anakartta diyerek başlayacağım çünkü öyle.
İşlemciniz nedir?
Pro M.2 veya Pro M.2 Max alsam böyle bir sıkıntı yaşar mıyım bilginiz var mı? Çünkü Vengeance veya XPG alırsam bende son maddede ki gibi bir sorun yaşamak istemiyorum.
Teşekkürler.
MSI B450M PRO-M2 Max AMD B450 3200MHz DDR4 mATX Anakart en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
MSI B450M PRO-M2 Max AMD B450 3200MHz DDR4 mATX Anakart en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!