RX 5600 XT ve Ryzen 5 3600 sistem ileriye dönük mü?

Bence sistem çok iyi ileride uprgade açık R5 3600 güçlü bir işlemci RTX 2080 Ti bile besler diye düşünüyorum ileride ekran kartını yükseltebilirsiniz.

Evet, ileriye dönük. B450 anakartlar 4. nesil işlemcileri destekleyeceği için uzun süre idare edecektir seni, ekran kartını da yetmemeye başladığında son seviyeye kadar yükseltebilirsin işlemci ile birlikte.
Belki PSU üst düzey ekran kartlarında sıkıntı çıkarabilir.

Dostum eğer 7-8 yıl götürsün istiyorsan kesinlikle SSD yükselt ya da 1 TB HDD eklemeni kesinlikle tavsiye ederim.

HDD'im var SSD'de yükseltmesi kolay diye bütçeye göre düşük tuttum.
Bence sistem çok iyi ileride uprgade açık R5 3600 güçlü bir işlemci RTX 2080 Ti bile besler diye düşünüyorum ileride ekran kartını yükseltebilirsiniz.
Anakart için ne düşünüyorsunuz?

Tek tavsiyem anakart B450M S2H veya Pro Max'le değişip tasarruf edip Dual Kit RAM'i şimdi alıp performanstan kaybetmemen. Bu sistemde AAA oyunları Ultra'da oynayacağından 8 GB RAM seni idare etmez. Aynı sistemi kullanıyorum RAM tüketimim 10-11GB civarında.

Ekran kartı alacağım zaman PSU'da değiştiririm diye düşünüyorum.

HDD'im var SSD'de yükseltmesi kolay diye bütçeye göre düşük tuttum.

Anakart için ne düşünüyorsunuz?

Anakart çok fazla takma orta halli iyi bir anakart götürür seni. Anakartı pahalı alınca daha iyi oluyor ya da daha çok FPS alıyor diyen donanım cahilleri hiç konuşmasın.

Kısmadan da alabilirim yazmıştım da okumamışsınız galiba. Bence ram için anakart kısmak mantıksız. Ram 16 GB alacağım tavsiyeniz için sağ olun.
Sipariş veriyorum o zaman eklemek istediğiniz marka önerisi ya da başka bir öneri var mı?

PSU kaç W?
Pardon 650 görmedim.
Dostum monitör olarak ne seçtin yada kendi monitörün var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…