S40G konusu dışında katılıyorum. Kendim S40G kullanıyorum ve ısınma gibi bir durum söz konusu değil. CrystalDiskMark testinde bile 59 dereceleri geçmedi. RBG'yi isterse kapatabilir zaten ve ciddi bir sıcaklık farkı söz konusu değil yani kapatmanıza gerek yok ama alacağınız anakarttın M.2 yuvası ekran kartının altında kalıyorsa kesinlikle RGB almayın zaten göremeyeceksiniz .
Kesinlikle ama benim sistemimde ciddi bir fark oluşmadı. RGB'de çok gerekli bir şey değil dediğiniz gibi altı üstü SSD .
Onun dışında kasa alacaksanız "mesh" olmasına dikkat edin. Ekran kartında ise Sapphire veya MSI'ın diğer modellerine bakabilirsiniz "mech" ve "evoke" dışında. İşlemciyi ise 3600'ün üstü seçmeyin eğer render gibi işler ile uğraşmıyorsanız.