RX 5600 XT verilip RTX 3060 alınır mı?

Aklıma o kadar çok şey geliyor ki. Tam istediğim fırsat ayağıma geldi. Faturanın sahte olması gibi bir ihtimal olabilir mi diye düşündüm. Bir de Zotac markayı bilmiyorum.
İnternetten aldıysa hesabı vardır, giriş yapsın size SS atsın siparişler kısmını.

Aklıma o kadar çok şey geliyor ki. Tam istediğim fırsat ayağıma geldi. Faturanın sahte olması gibi bir ihtimal olabilir mi diye düşündüm. Bir de Zotac markayı bilmiyorum.

Zotac iyidir hocam, faturanın sahte olup olmadığına bakmak için ise gitmeden önce Vatan fatura yazın ve görsellerden inceleyin sahte olup olmadığı anlaşılır.

Sapphire güzel bir marka ama Zotac konusunda emin değilim. Ek olarak sizin kartınız daha iyi diye biliyorum.

Zotac 3060 Vatan da şu an tekli satılmıyor PC toplamanız gerekiyor bu kişinin miningle bir alakası yok başka bir niyeti var kendinize yazık etmeyiniz. Marka çöp kutusundan hallice Sapphire yanında.

Son düzenleme:
bende asus dual modeliyle takas yapacağım +1000 tl ile. Sen yaptın mı ? Nasıl memnun musun karttan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…