RX 5600XT XFX modeli ekran kartım var, haziran ayında sıfır olarak satın alındı. GTX 1080 ASUS STRIX modeliyle takas etmeyi düşünüyorum kafa kafaya, yalnız kartın garantisi mevcut değil. Sırf marka olarak takas etmeyi düşünüyorum. Değer mi?
RX 5600XT XFX modeli ekran kartım var, haziran ayında sıfır olarak satın alındı. GTX 1080 ASUS STRIX modeliyle takas etmeyi düşünüyorum kafa kafaya, yalnız kartın garantisi mevcut değil. Sırf marka olarak takas etmeyi düşünüyorum. Değer mi?
Hiç değmez GTX 1080 çok eski bir kart oldu artık performansı kayda değer fakat RX 5600 XT bir kartınız var ve gidip ikinci el GTX 1080 ile takas etmeye çalışıyorsunuz yapmayın.
RX 5600XT XFX modeli ekran kartım var, Haziran ayında sıfır olarak satın alındı. GTX 1080 ASUS STRIX modeliyle takas etmeyi düşünüyorum kafa kafaya, yalnız kartın garantisi mevcut değil. Sırf marka olarak takas etmeyi düşünüyorum. Değer mi?
Derdim şu benim kartın sıfırı 2700 TL civarı satmaya kalksam Max 2000 2100 TL anca eder diye düşünüyorum ama GTX 1080 bile ismiyle rahat 2500TL oluyor yani bizim oralarda öyle derdim kar etmek.