RX 5600 XT'den RX 6600 XT XFX Quick'e geçilir mi?

OVERLOKÇU

Hectopat
Şu anki kartım RX 5600XT ASUS ROG STRIX. RX 6600 XT XFX Quick kartına geçmek istiyorum sizce mantıklı mı? Geçmeye değer mi?

Kartı 9000TL'ye alacağım.

1080p için 5600XT oldukça yeterli bir kart üstelik ROG STRIX modeli. Doların arttığı bu zorlu dönemlerde 9000 TL masraf etmeye gerek var mı, bilemiyorum. Hangi oyunları oynuyorsunuz? Belki işlemci yükseltmeniz daha iyi olabilir.

Şu anki kartım RX 5600XT ASUS ROG STRIX. RX 6600 XT XFX Quick kartına geçmek istiyorum sizce mantıklı mı? Geçmeye değer mi?

Kartınızda wattman sorunu yaşamıyorsanız bence geçmenize gerek yok. Ama eğer kartınıza iyi fiyattan alıcı bulursanız çok fark ödemeden geçersiniz.

Şu anki kartım RX 5600XT ASUS ROG STRIX. RX 6600 XT XFX quick kartına geçmek istiyorum sizce mantıklı mı? Geçmeye değer mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
kaliteli bir kart FPS değerlerine bakarsak 10 ile 30 FPS arası değişimler. Var yüksek ayarlarda oynamayı seviyorsanız geçin ama orta ayarlarda oynuyorsanız geçilmez ben şahsen geçmezdim.

Hazır sistem alıp ekran kartı hariç olan parçaları satmak daha mantıklı değil mi? Ben RX 6600XT kullanıyorum gayet iyi kart geçebilirsin bence değer.

Hocam bazıları XFX modelinde ısınma sorunu olduğunu söylüyor doğru mudur ondan biraz tedirgin oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…