RX 5600XT 110 dereceyi görüyor

İndiriyorum bir dakika. Ayrıca bir sorum var bu derece ölçme sistemi bozulmuş olabilir mi?

Sormamın sebebi anlık olarak mesela %50 kullanım olduğunda 60 derece %100 kullanım olduğunda 110 derece oluyor ama yük %50'ye geri düştüğünde gene anında 60 oluyor. Yani bu kadar hızlı soğuma olur mu bilmiyorum.

Bilgisayarı kapatıp pinlerin olmadıgı yere hafifçe dokun istersen ısınıp ısınmadıgını anlarsın.

110 dereceyken deneyeyim dedim yani sıcak değil ılık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sormamın sebebi anlık olarak mesela %50 kullanım olduğunda 60 derece %100 kullanım olduğunda 110 derece oluyor ama yük %50'ye geri düştüğünde gene anında 60 oluyor yani bu kadar hızlı soğuma olur mu bilmiyorum.

Anında derece düşüyor mu? Eğer böyle bir durum varsa olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet deneme amaçlı yaptım öyle oluyor ne kadar yük biniyorsa o kadar ısınıyor.

Şimdi işler değişir hocam. Bu ihtimal de var. Emin olmamakla beraber belki o sıcaklık ölçen kısım sıcaklığı yanlış algıladığı için sistem kendini kapatmış olabilir. GPU-Z ile değerleri atın bakalım hocam.

Belirttigi gibi anında düşüyor dedi. Bence GPU-Z ile baksın bir de.
1741467031110.png

Şimdi işler değişir hocam. Bu ihtimal de var. Emin olmamakla beraber belki o sıcaklık ölçen kısım sıcaklığı yanlış algıladığı için sistem kendini kapatmış olabilir. GPU-Z ile değerleri atın bakalım hocam.
Attım.
Ayrıca arkada GTA 5 çalıştırıyorum sonuçlar böyle

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2025-03-08 235126.png
    Ek Açıklama 2025-03-08 235126.png
    40 KB · Görüntüleme: 27

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı