RX 5600XT 110 dereceyi görüyor

Sorunu belirtilip satılabilir. Perte çıkmış kartlar bile 2.el piyasasının sadece %30-40 aşağısına satılıyor. Zararın neresinden dönülürse kardır.

Bence arkadaş kasa camlı ise bir kasanın camını çıkarsın bilgisayar rahatlıyor biraz da öyle çalışsın.

Sorunu belirtilip satılabilir. Perte çıkmış kartlar bile 2.el piyasasının sadece %30-40 aşağısına satılıyor. Zararın neresinden dönülürse kardır.

Bir de bazı kişiler sorunlu kartları toplayıp tamir edip tekrar satıyor. Tabii fiyatı öldürüyorlar ama kartın sisteme zarar verme ihtimali de göz önünde bulundurulunca çok da saçma fikir değil bana göre. Tabii son çare olarak öneriyorum ben.

Bence arkadaş kasa camlı ise bir kasanın camını çıkarsın bilgisayar rahatlıyor biraz da öyle çalışsın.

Hocam 110 derece bakım veya kasanın kapalı olmasıyla açıklanamaz. En fazla 80-90 aralığında seyrederdi böyle bir sorun olsa. Ya fiziksel bir sorun var ya da donanımda. Ben temassızlık olduğunu düşünmek istiyorum ama bir anda nasıl olmuş olabilir ki? Bakımları yapılıp denenebilir belki plakalar oturtulamamıştır kasaya bir müdahale sonrası iyice ayrılmıştır vs. buradan sadece fikir yürütebildiğim için pek bir şey söylemek de istemiyorum.

Virüs gibi mining yapabilecek şeyler ısınmaya sebep olabilir mi? Meraktan soruyorum. Belki virüs girmiştir, kötü düşünmek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dogru diyorsun. Benim dedigim şey tek ekran kartı degil, bütün parçaların rahatlaması. Bence kasanın camını söküp biraz kalsın.

Virüs gibi mining yapabilecek şeyler ısınmaya sebep olabilir mi meraktan soruyorum belki virüs girmiştir kötü düşünmek istemiyorum.

Çok düşük ihtimal ama olabilir. Yine de bu sıcaklık normal bir olayla açıklanamaz. GPU-Z fotoğrafını atabilir misiniz rica etsem?

Çok düşük ihtimal ama olabilir. Yine de bu sıcaklık normal bir olayla açıklanamaz. GPU-Z fotoğrafını atabilir misiniz rica etsem?

O ne oluyor tam olarak?

Dogru diyorsun. Benim dedigim şey tek ekran kartı degil, bütün parçaların rahatlaması. Bence kasanın camını söküp biraz kalsın.

Cam şu an sökük zaten öyle kullanıyorum arada da üflüyorum.

3-5 derece oynar en fazla hocam.

O ne oluyopr tam olarak.

1. ve 2. sayfaların fotoğrafını atmanız yeterli olur değerleri kontrol edeceğim.

İndiriyorum bir dakika. Ayrıca bir sorum var bu derece ölçme sistemi bozulmuş olabilir mi?

İndiriyorum bir dakika. Ayrıca bir sorum var bu derece ölçme sistemi bozulmuş olabilir mi?

Sisteminiz az önce kapandı dediniz bozulmuş olsa kapanmazdı herhalde hocam. İlk ondan şüphelendim ama çok düşük ihtimal bana kalırsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…