RX 5600XT 96 dereceleri görüyor

Önerdiğin bir marka model varsa söylede diyeyim bilgisayarcıya.

Vallahi hiçbir fikrim yok bakacağım şimdi öyle bir geçmişi varsa zaten iade ederim adama geri bildiğin kazık yani 6 bine aldım bir de.

O paraya RX 6600 XT var. Fena kazık atmış. Bakım falan boş verin iade edin gitsin. 6700XT bile varmış. Bende ikinci elden RX570 sattım 64 derecede çalışıyordu kart. 2 sene kullandım. 2.el alınmıştı hem de.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...xfx-swift-309-rx6700-xt-12gb-1122424519/detay
RTX 3060 falan var.

Aga attığın videodakini yaptım bios versionla o sitedeki aynı oluyor bu ne demek yani?

Reis attığın linkden birinin belleği 512 mb diğerindede adam mining yaptık yazmış bildiğin

Aga attığın videodakini yaptım BIOS versionla o sitedeki aynı oluyor bu ne demek yani?

Reis attığın linkten birinin belleği 512 MB diğerindede adam mining yaptık yazmış bildiğin.

512 MB bellek nerede yazıyor?
2.elde çok fazla miningli kart var. Mining yapmadık yazandan korkacaksın.
Örnek attım bu arada bunları al diye değil. Eminim mining yaptım diyen adamın kartı aldığın 5600XT'den daha iyi durumdadır.

bi dakika dur aynı değil MSİ Mech rx 5600xt yazdım internete bios sürümleri uyuşmuyor ne demek yani bu

reis bi bişiy diyin la mining mi yapmışlar bunda

Son düzenleme:
Önerdiğin bir marka model varsa söylede diyeyim bilgisayarcıya.

Vallahi hiçbir fikrim yok bakacağım şimdi öyle bir geçmişi varsa zaten iade ederim adama geri bildiğin kazık yani 6 bine aldım bir de.

Hocam 6000TL bu kart için çok fazla zaten çok eski bir seri yeni de değil minimum 3050 alsanız bile bingo yani onu geçtim 3060 bulursunuz bu fiyata ve şaha kalkmış bir at gibi gezersiniz illa AMD kullanırım ben AMD ada mıyım da derseniz RX 6600 gibi seçenekler bolca mevcut.

Bir dakika dur aynı değil MSI Mech RX 5600XT yazdım internete BIOS sürümleri uyuşmuyor ne demek yani bu.

Eki Görüntüle 2288703Eki Görüntüle 2288706

Reis bir bir şey deyin la mining mi yapmışlar bunda.

Sizin ekran kartınızın BIOS adres numarası 017.001.000.068.040650 ve bu BIOS ASRock RX 5600XT Challenger D modeline ait bir BIOS size verilen ekran kartı modeli MSI Mech mi? Tam kavrayamadım konuyu.

Ayrıca bu modelde iyi bir model değil.

Son düzenleme:
evet MSI Tech OC modeli

Nedense bu çıkıyor

Reis 7 bin civarına veren veren biyer olsa alırımda bulamadım, bakıcam bugün değiştiricem kartı olmazsa alalı çok olmadı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…