Arkadaşlar uzun zamandır toplama PC veya hazır sistem araştırıyorum. Bu konuda yeterince bilgim var. Geçenlerde İncehesap gibi yerlerden 4K'lık bir sistemi geliştirmeyi düşündüm. Mantıklı geldi. Buna istinaden hypnotic hazır sistemini R5 3600, XFX RX 5600XT thicc III, ASUS TUF B450-PRO GAMING ATX anakart ve Gamepower warCry olarak yükselttim. Yazılım mühendisi olmak istediğim için de anakart ı yüksek tutmayı istedim çünkü diğer çoğu anakartta 2 slot RAM girişi var bunda 4. O yüzden işime çok yarayacağını düşünüyorum. Bu kasa toplamda 6450₺ tutuyor. Bir de 1600₺'ye yine ASUS TUF 144Hz 1ms FreeSync monitör ünü almak istiyorum. Sizce bu setup toplamada 8K eder mi? Cevaplarsanız sevinirim:=)
High Power 650W 80+ Bronze Modüler Mavi Ledli Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
High Power 650W 80+ Bronze Modüler Mavi Ledli Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Ama şu var rx5600xt 2060tan hem güçlü hem ucuz. Ayrıca ayrı bir power supply alıp sadece pinlerini yenisine taksam alıp olmaz mı? Çünkü warcry görünüşü çok güzel ve ben deniz gören balkonda ve odamda sandalyelerin uçuştuğu bir evde oturuyorum. O yüzden ısı benim için sorun olmaz. Bir de incehesap tan mı önerirsin yoksa itopya dan mı. Ne bileyim incehesap sorunlu ürün fln yazıyorlar ya kuşku var içimde. Ayrıca warcry için de çok para vermiyorum. Frisby 3 fanlı kasa yerine +350 verip alabiliyorum. Aslında aklımda olan corsair 220t idi ama yok o da seçeneklerde
Siz bilirsiniz RX 5600 XT tercih edin isterseniz. Ayrı bir PSU aldığınızda öyle bir şey yapamazsınız çünkü Gamepower PSU modüler değil(gördüğüm kadarıyla). İkisinden de önermem kendiniz toplayın. O Gamepower kasa zaten 800 TL gibi bir fiyata satılıyor(PSU dahil değil o olunca 1100 TL) o kasaya o kadar para vermek saçmalık.
Şunu da belirtmek isterim her zaman aynı yerde kullanamazsınız kasayı. Zaten o ekran kartı çok sıcak çalışıyor ve soğutması kötü.
Siz bilirsiniz RX 5600 XT tercih edin isterseniz. Ayrı bir PSU aldığınızda öyle bir şey yapamazsınız çünkü Gamepower PSU modüler değil(gördüğüm kadarıyla). İkisinden de önermem kendiniz toplayın. O Gamepower kasa zaten 800 TL gibi bir fiyata satılıyor(PSU dahil değil o olunca 1100 TL) o kasaya o kadar para vermek saçmalık.
Şunu da belirtmek isterim her zaman aynı yerde kullanamazsınız kasayı. Zaten o ekran kartı çok sıcak çalışıyor ve soğutması kötü.