MrMaster Femtopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar, hangi programı denediysem olmuyor. Ekran kartı çekirdek hızını 1820 MHz üstüne çıkaramıyorum.
Arkadaşlar, hangi programı denediysem olmuyor. Ekran kartı çekirdek hızını 1820 MHz üstüne çıkaramıyorum.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #2 Hangi firmanın kartı elinde? Asus, MSI, Gigabyte vb.? Artı 0 Eksi
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 21 Şubat 2021 #3 MrMaster dedi: Arkadaşlar, hangi programı denediysem olmuyor. Ekran kartı çekirdek hızını 1820 MHz üstüne çıkaramıyorum. Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar ne durumda ? Artı 0 Eksi
MrMaster dedi: Arkadaşlar, hangi programı denediysem olmuyor. Ekran kartı çekirdek hızını 1820 MHz üstüne çıkaramıyorum. Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar ne durumda ?
KS KS MrMaster Femtopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #4 BERWAR dedi: Hangi firmanın kartı elinde? Asus, MSI, Gigabyte vb.? Genişletmek için tıkla... XFX THICC 3 Modeli var The G.O.A.T dedi: Sıcaklıklar ne durumda ? Genişletmek için tıkla... SIcaklık ile ilgili bir sıkıntım yok kartın resmi hız aşırtma limiti zannedersem çekirdek hızında 1820 mhz ile sınırlı ve bunu artıramıyorum ya da kaldıramıyorum Artı 0 Eksi
BERWAR dedi: Hangi firmanın kartı elinde? Asus, MSI, Gigabyte vb.? Genişletmek için tıkla... XFX THICC 3 Modeli var The G.O.A.T dedi: Sıcaklıklar ne durumda ? Genişletmek için tıkla... SIcaklık ile ilgili bir sıkıntım yok kartın resmi hız aşırtma limiti zannedersem çekirdek hızında 1820 mhz ile sınırlı ve bunu artıramıyorum ya da kaldıramıyorum