glenox Kilopat Katılım 23 Ağustos 2017 Mesajlar 393 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #11 Karabiyik dedi: Evet darboğaz var farkındayım fakat bu kadar olmaması gerekiyor Red Dead Redemption oyununda GPU kullanımı 99 oluyor fakat CS GTA gibi oyunlarda tam performans vermiyor. Genişletmek için tıkla... RDR'de 99 oluyorsa kartta sıkıntı yok. İşlemci ile ilgili sorun. İslemciye bir OC yapın sonra deneyin diğer oyunlarda.
Karabiyik dedi: Evet darboğaz var farkındayım fakat bu kadar olmaması gerekiyor Red Dead Redemption oyununda GPU kullanımı 99 oluyor fakat CS GTA gibi oyunlarda tam performans vermiyor. Genişletmek için tıkla... RDR'de 99 oluyorsa kartta sıkıntı yok. İşlemci ile ilgili sorun. İslemciye bir OC yapın sonra deneyin diğer oyunlarda.
Karabiyik Kilopat Katılım 4 Nisan 2016 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #12 glenox dedi: RDR'de 99 oluyorsa kartta sıkıntı yok. İşlemci ile ilgili sorun. İslemciye bir OC yapın sonra deneyin diğer oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Üstünde stock fan var maalesef o topa girmek istemiyorum OC için ek fanım yok.
glenox dedi: RDR'de 99 oluyorsa kartta sıkıntı yok. İşlemci ile ilgili sorun. İslemciye bir OC yapın sonra deneyin diğer oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Üstünde stock fan var maalesef o topa girmek istemiyorum OC için ek fanım yok.
A Alpha345 Kilopat Katılım 25 Mart 2018 Mesajlar 765 Çözümler 1 22 Ekim 2020 #13 Karabiyik dedi: Üstünde stock fan var maalesef o topa girmek istemiyorum OC için ek fanım yok. Genişletmek için tıkla... O zaman bence eski nesil bir işlemci için hiç fan alma masfrafına girmeyin. İlla masraf yapacaksanız yeni nesil bir işlemci alın mesela 3600x.
Karabiyik dedi: Üstünde stock fan var maalesef o topa girmek istemiyorum OC için ek fanım yok. Genişletmek için tıkla... O zaman bence eski nesil bir işlemci için hiç fan alma masfrafına girmeyin. İlla masraf yapacaksanız yeni nesil bir işlemci alın mesela 3600x.
Karabiyik Kilopat Katılım 4 Nisan 2016 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #14 Alpha345 dedi: O zaman bence eski nesil bir işlemci için hiç fan alma masfrafına girmeyin. İlla masraf yapacaksanız yeni nesil bir işlemci alın mesela 3600X. Genişletmek için tıkla... Evet zaten aklımda Ryzen 5 3600 var bütçem buna yetecek durumda.
Alpha345 dedi: O zaman bence eski nesil bir işlemci için hiç fan alma masfrafına girmeyin. İlla masraf yapacaksanız yeni nesil bir işlemci alın mesela 3600X. Genişletmek için tıkla... Evet zaten aklımda Ryzen 5 3600 var bütçem buna yetecek durumda.
A Alpha345 Kilopat Katılım 25 Mart 2018 Mesajlar 765 Çözümler 1 22 Ekim 2020 #15 Karabiyik dedi: Evet zaten aklımda Ryzen 5 3600 var bütçem buna yetecek durumda. Genişletmek için tıkla... Anakartınız uyumlu mu?
Karabiyik dedi: Evet zaten aklımda Ryzen 5 3600 var bütçem buna yetecek durumda. Genişletmek için tıkla... Anakartınız uyumlu mu?
Karabiyik Kilopat Katılım 4 Nisan 2016 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #16 Alpha345 dedi: Anakartınız uyumlu mu? Genişletmek için tıkla... Şu anda Ryzen 5 1500X kullanıyorum zaten uyumlu.
Alpha345 dedi: Anakartınız uyumlu mu? Genişletmek için tıkla... Şu anda Ryzen 5 1500X kullanıyorum zaten uyumlu.