Merhaba, Sahibinden'den 2.el olarak almış olduğum Sapphire 5600XT ekran kartım sabit 95 dereceyi görüyor. Fan devri %66'da kalıyor. Kasanın yan kapağı açık. Satıcı mining yapılmadı dedi. Problemi nedir? İade etmeli miyim?
Merhaba, Sahibinden'den 2.el olarak almış olduğum Sapphire 5600XT ekran kartım sabit 95 dereceyi görüyor. Fan devri %66'da kalıyor. Kasanın yan kapağı açık. Satıcı mining yapılmadı dedi. Problemi nedir? İade etmeli miyim?
Hocam MSI afterburner dan fan devri ayarı AUTO da mı yoksa manuel bakabilir misiniz? Gerçi yani bende RTX 2060 var, RDR2 oynarken fan hızı yüzdesi en fazla %70 oluyor. Sıcaklıkta 60 ile 70 arasında geziyordu. Sizinkinin üstünde sucuk pişirilir o derece. Son olarak şöyle söyleyeyim, kartı söküp içinde toz pislik gibi şeyler var mı diye kontrol edin. Eğer çok fazla varsa ondan dolayı olabilir. Ya da belki de macunları kurumuştur. Neyse çok seçenek var, umarım yardımcı olabilmişimdir.