RX 5600XT - i3 9100F sistem nasıldır?

Twingaftro

Hectopat
Intel i3 9100F(9.nesil) işlemci.
ASUS Prime H310M-F Gaming anakart.
Revenge Crystal beyaz Gaming kasa.
HyperX furry 16 GB DDR4 3200MHz RAM.
WD 256 GB SSD + 500 GB HDD.
ASRock RX 5600XT 6 GB ekran kartı.
500W 80+ revenge powersuplly.
Fiyat 13.000 TL.
Sizce bu sistem alınır mı?
Hikaye oyunları oynamayı düşünüyorum.

Hangi oyunları oynayacağınıza bağlı.

Örnek olarak benim sistemimde i3 12100F ve 6500XT var GoW RDR gibi oyunları tatmin edici derecede bitirdim.

Aham şaham oyunlar oynamayacağım indie tarz çoğunlukla ve arada hikaye tarzı oyunlar planlıyorum şuan aklımda çok yok. Zaten oyun piyasasıda bi hayli yükseldi birde oyun almak gerekiyor o yüzden çok yeni oyunlar alamayacağımı düşünüyorum.

Örnek olarak benim sistemimde i3 12100F ve 6500XT var GoW RDR gibi oyunları tatmin edici derecede bitirdim.
Peki bu sistemi almalı mıyım? Başka sistem de bakabilirim. Veya öneriniz varsa eğer 2. El falan olabilir. Antalya da yaşıyorum

Kasa ile PSU kötü RAM'de Dual Channel yapmaya kalksan 0 Arc A750 sistem alırsın.

Arc sisteme para vereceğime bunu alırım. Daha tam oturmadı diye biliyorum driverlar.
Bütçeyi biraz artırıp AMD işlemciye geçmesi daha iyi olur ileride sistem yükselme yapılmak istenirse üzülmez.
Ekran kartını yine imkanlar dahilinde NVIDIA önerirdim ben.

Sarı sitede biraz gezinip bakınmak lazım.

Aham şaham oyunlar oynamayacağım indie tarz çoğunlukla ve arada hikaye tarzı oyunlar planlıyorum şu an aklımda çok yok. Zaten oyun piyasasıda bir hayli yükseldi bir de oyun almak gerekiyor o yüzden çok yeni oyunlar alamayacağımı düşünüyorum.

Peki bu sistemi alınır mı? Başka sistem de bakabilirim. Veya öneriniz varsa eğer 2. el falan olabilir. Antalya da yaşıyorum.

Ben yerinizde olsam biraz para koyup 2060 Super'ya da 2070'li bir sistem alırdım DLSS desteğide var.

Bütçe konusunda çok çıkabileceğimi düşünmüyorum

Oyun oynamak için çok zamanım olmuyor iş spor derken zaman geçiyor zaten arada oynayacağım büyük ihtimalle.

Ben yerinizde olsam biraz para koyup 2060 Super'ya da 2070'li bir sistem alırdım DLSS desteğide var.
Şöyle bir sistem var ne dersiniz?

10.500tl

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-06-06-17-31-02-960_com.sahibinden.jpg
    Screenshot_2024-06-06-17-31-02-960_com.sahibinden.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı