ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.273 Makaleler 3 Çözümler 197 19 Ocak 2021 #11 mehmetkn dedi: Bu sabah yanlışlıkla sistem tepsisini Sakla'ya tıkladım o ne işe yarıyor. Sol alttaki gizli bölümünde Radeon duruyordu normalde. Genişletmek için tıkla... Bir sorun olmaz merak etmeyin.
mehmetkn dedi: Bu sabah yanlışlıkla sistem tepsisini Sakla'ya tıkladım o ne işe yarıyor. Sol alttaki gizli bölümünde Radeon duruyordu normalde. Genişletmek için tıkla... Bir sorun olmaz merak etmeyin.
mehmetkn Decapat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 31 19 Ocak 2021 #12 Radeon ayarlarımı fabrika ayarlarına döndürsem bu kısımdan radeon sürücüm aynı kalır mı? ItsAllGoodman dedi: Bir sorun olmaz merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 1611078715274.png 385,6 KB · Görüntüleme: 26
Radeon ayarlarımı fabrika ayarlarına döndürsem bu kısımdan radeon sürücüm aynı kalır mı? ItsAllGoodman dedi: Bir sorun olmaz merak etmeyin. Genişletmek için tıkla...
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.273 Makaleler 3 Çözümler 197 19 Ocak 2021 #13 mehmetkn dedi: Radeon ayarlarımı fabrika ayarlarına döndürsem bu kısımdan radeon sürücüm aynı kalır mı? Genişletmek için tıkla... O buton fan, voltaj, frekans vb. gibi şeyleri sıfırlıyor, yani sürücüyü etkilemez.
mehmetkn dedi: Radeon ayarlarımı fabrika ayarlarına döndürsem bu kısımdan radeon sürücüm aynı kalır mı? Genişletmek için tıkla... O buton fan, voltaj, frekans vb. gibi şeyleri sıfırlıyor, yani sürücüyü etkilemez.
mehmetkn Decapat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 31 19 Ocak 2021 #14 ItsAllGoodman dedi: O buton fan, voltaj, frekans vb. gibi şeyleri sıfırlıyor, yani sürücüyü etkilemez. Genişletmek için tıkla... Peki bir zararı olur mu sıfırlarsam ya da softwareım düzelir mi? Lütfen yardım eder misiniz bu değeler normal mi? Dosya Ekleri 1611079680715.png 346 KB · Görüntüleme: 25 Son düzenleme: 19 Ocak 2021
ItsAllGoodman dedi: O buton fan, voltaj, frekans vb. gibi şeyleri sıfırlıyor, yani sürücüyü etkilemez. Genişletmek için tıkla... Peki bir zararı olur mu sıfırlarsam ya da softwareım düzelir mi? Lütfen yardım eder misiniz bu değeler normal mi?
Gwenwin in unodui Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.096 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #15 Hocam bellek bit hızınız 12.00 mı ? mehmetkn dedi: Peki bir zararı olur mu sıfırlarsam ya da softwareım düzelir mi? Lütfen yardım eder misiniz bu değeler normal mi? Genişletmek için tıkla...
Hocam bellek bit hızınız 12.00 mı ? mehmetkn dedi: Peki bir zararı olur mu sıfırlarsam ya da softwareım düzelir mi? Lütfen yardım eder misiniz bu değeler normal mi? Genişletmek için tıkla...
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.273 Makaleler 3 Çözümler 197 19 Ocak 2021 #17 Gwenwin in unodui dedi: Hocam bellek bit hızınız 12.00 mı ? Genişletmek için tıkla... Evet büyük ihtimalle. GPU frekansı da 1500 MHz, büyük ihtimalle kartta eski BIOS var.
Gwenwin in unodui dedi: Hocam bellek bit hızınız 12.00 mı ? Genişletmek için tıkla... Evet büyük ihtimalle. GPU frekansı da 1500 MHz, büyük ihtimalle kartta eski BIOS var.
Gwenwin in unodui Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.096 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #19 Bir önceki attığınız fotoğrafta donanım kısmını açın (daha fazla ayrıntı) aşağıda yazacaktır.