Ahmet Keleşoğlu Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 24 Kasım 2020 #1 TUF 3-RX5600XT-O6G-EVO-GAMING | Ekran Kartı | ASUS Türkiye merhaba bunun siparişini verdim ama hala kargoya verilmedi. TUF 3-RX5600XT-T6G-EVO-GAMING | Ekran Kartı | ASUS Türkiye şimdi bu Hepsiburada'da aynı fiyata satılıyor iptal edip bunu sipariş edeyim mi? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2020
TUF 3-RX5600XT-O6G-EVO-GAMING | Ekran Kartı | ASUS Türkiye merhaba bunun siparişini verdim ama hala kargoya verilmedi. TUF 3-RX5600XT-T6G-EVO-GAMING | Ekran Kartı | ASUS Türkiye şimdi bu Hepsiburada'da aynı fiyata satılıyor iptal edip bunu sipariş edeyim mi?
mefosane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 6 24 Kasım 2020 #2 Ahmet Keleşoğlu dedi: TUF 3-RX5600XT-O6G-EVO-GAMING | Ekran Kartı | ASUS Türkiye merhaba bunun siparişini verdim ama hala kargoya verilmedi. TUF 3-RX5600XT-T6G-EVO-GAMING | Ekran Kartı | ASUS Türkiye şimdi bu Hepsiburada'da aynı fiyata satılıyor iptal edip bunu sipariş edeyim mi? Genişletmek için tıkla... Bu iki model konusunda emin değilim fakat, MSI RX5600XT Mech OC ısınma problemi vardı Gaming MX modeli ile değiştirdiler çok memnunum bir bakın derim.
Ahmet Keleşoğlu dedi: TUF 3-RX5600XT-O6G-EVO-GAMING | Ekran Kartı | ASUS Türkiye merhaba bunun siparişini verdim ama hala kargoya verilmedi. TUF 3-RX5600XT-T6G-EVO-GAMING | Ekran Kartı | ASUS Türkiye şimdi bu Hepsiburada'da aynı fiyata satılıyor iptal edip bunu sipariş edeyim mi? Genişletmek için tıkla... Bu iki model konusunda emin değilim fakat, MSI RX5600XT Mech OC ısınma problemi vardı Gaming MX modeli ile değiştirdiler çok memnunum bir bakın derim.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 24 Kasım 2020 #3 06G modelinde overclock (hız aşırtma) var.
Ahmet Keleşoğlu Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 24 Kasım 2020 #4 rohatbaba123 dedi: 06G modelinde overclock (hız aşırtma) var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam ama Hepsiburada'da OC yazmışlar.
rohatbaba123 dedi: 06G modelinde overclock (hız aşırtma) var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam ama Hepsiburada'da OC yazmışlar.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 24 Kasım 2020 #5 Ahmet Keleşoğlu dedi: Teşekkürler hocam ama Hepsiburada'da OC yazmışlar. Genişletmek için tıkla... Overclock ile OC aynı şey. Onu mu soruyorsunuz?
Ahmet Keleşoğlu dedi: Teşekkürler hocam ama Hepsiburada'da OC yazmışlar. Genişletmek için tıkla... Overclock ile OC aynı şey. Onu mu soruyorsunuz?
mefosane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 6 24 Kasım 2020 #6 Ahmet Keleşoğlu dedi: Teşekkürler hocam ama Hepsiburada'da OC yazmışlar. Genişletmek için tıkla... Bana sorarsanız OC olanı alın derim ama farkın çok az olacağını düşünüyorum.
Ahmet Keleşoğlu dedi: Teşekkürler hocam ama Hepsiburada'da OC yazmışlar. Genişletmek için tıkla... Bana sorarsanız OC olanı alın derim ama farkın çok az olacağını düşünüyorum.
Ahmet Keleşoğlu Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 24 Kasım 2020 #7 rohatbaba123 dedi: Overclock ile OC aynı şey. Onu mu soruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam T6G modeline OC yazmışlar. Bir de T6G çekirdek hızı daha yüksek yazıyor ASUS'un kendi sitesinde. Yani hangisi daha performanslıdır?
rohatbaba123 dedi: Overclock ile OC aynı şey. Onu mu soruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam T6G modeline OC yazmışlar. Bir de T6G çekirdek hızı daha yüksek yazıyor ASUS'un kendi sitesinde. Yani hangisi daha performanslıdır?