RX 5600XT nasıl iade edebilirim?

Daha fazla  
Meslek
Back-End Developer
Merhaba arkadaşlar. Sinerjiden 2 gün önce Gigabyte 5600XT Gaming kartını aldım. Kartın kendi sitesinde BIOS güncellemesini desteklediği yazıyordu. Hatta AMD resmi sitesinde hala yazıyor. Fakat güncellemeyi geri çektiler ve bana geldiği günden itibaren artık yayınlanmıyor :D %20 civarı bir performans artışı oluyordu. Kartı böyle kullanamayacağım için ürünü iade etmek istiyorum fakat herhangi bir sorunu yok, hatta taş gibi çalışıyor. Yine de kesinlikle iade etmek istiyorum, sorun satıcıdan çok firma da olduğunu biliyorum. Nasıl yapabilirim? Çok uğraştırırlar mı?

Güncellemeden çok şey bekliyor olabilir misin?
Bir güncelleme ile bir kartın %20 performanslı olması biraz ütopik.
Diyelim ki %20 performans artışı sağlayan bir güncelleme vardı ve geri çektiler.
Bunun anlamı güncelleme sürümünde küçük hatalar olduğu ve düzeltip tekrar yayınlayacaklardır.
Bir güncellemeye çok fazla bel bağlamışsın gibi geldi.

Diyelim ki %20 performans artışı sağlayan bir güncelleme vardı ve geri çektiler.
Bunun anlamı güncelleme sürümünde küçük hatalar olduğu ve düzeltip tekrar yayınlayacaklardır.
Aynen öyle hocam doğru diyorsun,bu zaten onların sorunu olan bir şey değil ki,kusurlu ürün gibi düşünmüş arkadaş.

5600xt bios güncellemesi ile bellek hızı artıyor. Böylece ciddi bir performans artışı yaşanıyor. %15 performans artışı sağlıyor yaklaşık olarak.

Merhaba arkadaşlar. Sinerjiden 2 gün önce Gigabyte 5600XT Gaming kartını aldım. Kartın kendi sitesinde BIOS güncellemesini desteklediği yazıyordu. Hatta AMD resmi sitesinde hala yazıyor. Fakat güncellemeyi geri çektiler ve bana geldiği günden itibaren artık yayınlanmıyor :D %20 civarı bir performans artışı oluyordu. Kartı böyle kullanamayacağım için ürünü iade etmek istiyorum fakat herhangi bir sorunu yok, hatta taş gibi çalışıyor. Yine de kesinlikle iade etmek istiyorum, sorun satıcıdan çok firma da olduğunu biliyorum. Nasıl yapabilirim? Çok uğraştırırlar mı?

Eğer düzgün çalışıyorsa şu an kart o zaman iade etmeyin derim. O güncelleme sorunlu olmasa çekmezler geri. Belki de sorunlar düzelince yine destek verir.

BIOS güncellemesi ile 1660ti seviyesinden RTX 2060 seviyesine çıkıyordu kart. Youtubede incelemeler mevcut. Ayrıca hatalar olduğu için geri çekmediklerini söylediler. Ticket attım ve aldığım cevap şu oldu, sadece F1 BIOS ile gelen kartların güncellemeyi alacağını, diğer kartların güncellemeyi desteklemediğini, stabil çalışmayacağını söylediler. Zaten revizyon 1 ve revizyon 2 olarak barkod atıyorlar artık. Fakat kutuda veya sitede buna dair hiç bilgilendirme yok.

Hayır ütopik değil, yaklaşık olarak %15-20 arası performans artışı sağlanan VBIOS yayınlandı rehberleri mevcut forumda. Tek sorun her model de olmaması.

Sinerji' den alınmışsa geçmiş olsun. Servis raporu olmadan 14 günlük iade hakkını kullandırtmıyorlar. Bizzat kendim tecrübe ettim.

Sinerji' den alınmışsa geçmiş olsun. Servis raporu olmadan 14 günlük iade hakkını kullandırtmıyorlar. Bizzat kendim tecrübe ettim.
14 günlük cayma hakkımı kullanamaz mıyım?
Hayır ütopik değil, yaklaşık olarak %15-20 arası performans artışı sağlanan VBIOS yayınlandı rehberleri mevcut forumda. Tek sorun her model de olmaması.
İşte benim aldığım model bana gelen güne kadar destekliyordu. AMD sitesinden bile kontrol ettim alırken. Fakat dandik malzeme kullandıkları için sanırım çok fazla sorun vermiş ve güncellemeyi geri çekmişler. Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım. 5 aydır çekmemişler, bana gelen güne patladı :D

14 günlük cayma hakkımı kullanamaz mıyım?

İşte benim aldığım model bana gelen güne kadar destekliyordu. AMD sitesinden bile kontrol ettim alırken. Fakat dandik malzeme kullandıkları için sanırım çok fazla sorun vermiş ve güncellemeyi geri çekmişler. Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım. 5 aydır çekmemişler, bana gelen güne patladı :D
O zaman müşteriyi yanlış bilgilendirme ve yanlış ürün açıklaması ile müşteri kandırma amaçlı ürünün iadesini isteyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı