RX 5600XT R5 2600 sisteme öneri

xLeorn

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Gigabyte A320M -S2H F50 BIOS güncelledim.
AMD Ryzen 3 2600 six-Core Processor.
AMD RX 5600 XT 6 GB.
RAM 24 GB 3000 MHz.
Kendim topladım.

Sizce darboğaz gibi sıkıntım olur mu?
Path of exile oyununda ekran kartım fanları açayip hızlı çalışıyor ekran kartı GPU %100 çalışıyor bu oyunda sizce bu bir sıkıntı mıdır? Yoksa işlemci çok iyi besliyor mudur?
Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için

Son düzenleyen: Moderatör:
2600 5600XT'yi besler. Oyunlarda kaç derece görüyorlar?

GPU %100 çalışması sorun değil işlemcinizin kartınızı besleyebildiğini ve oyununda kartın tamamını kullandığını gösterir. Kullanım miktarı arttığı için kartın tükettiği güçte artıyor ve ısısı yükseliyor. Havalarda çok sıcak olduğu için fanların yüksek devirde çalışması normal. Kartınız muhtemelen giriş seviyesi bir modeldir diye düşüyorum.

%100 çalışması güzel bir şey. Ekran kartının işini yaptığını gösterir. CPU kullanım değerleriniz nedir?

Diğer oyunlarda normal ama nedense bu oyunda Path of exile da yüksek dereceye çıktı korktum bir an
Msi Mech Rx 5600xt giriş seviyesi bir kart olucağını sanmam ya
%100 çalışması güzel bir şey. Ekran kartının işini yaptığını gösterir. CPU kullanım değerleriniz nedir?
Her iki durumuda attım hocam buyur oyunda ve oyunsuz olarak.
Her iki durumuda attım hocam buyur sizede aynı görüntüyü paylaşayım oyunda ve oyunsuz olarak.

Dosya Ekleri

• boşta.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 47
  • çalısıyor.jpg
    77,6 KB · Görüntüleme: 45
  • boşta.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 105
  • çalısıyor.jpg
    77,6 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…