Çözüldü RX 5600XT RDR2'de 84 derece oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu kart ikinci el olarak karus bilgisayardan alındı kartın güvenlik etiketi üzerindeydi ilk biz temizleyip bakımlarını yapmış olduk.
Kartın ilk sahibi misiniz? Değilseniz bu kart en son ne zaman bakım gördü?

Karta doğru miktarda macun sürdüğünüze emin misiniz? Hangi macunu sürdünüz?
Hocam kalitesiz macun sürdük 100 tlye satılanlardan idarelik amaçlı mx 4 alıcam macun olarak macun dan mıdır??

Hocam kalitesiz macun sürdük 100 TL'ye satılanlardan idarelik amaçlı MX 4 alacağım macun olarak macundan mıdır?

MX-4 pomp out efecct yapabiliyor kartlarda yanlış değilsem, thermal grizly bakılabilir. 100TL'lik macun bir halta yaramaz diye düşünüyorum.

MX-4 pomp out efecct yapabiliyor kartlarda yanlış değilsem, thermal grizly bakılabilir. 100TL'lik macun bir halta yaramaz diye düşünüyorum.

Pomp out efecct ne hocam 1050 Ti kartta kullanmıştık onda Max oyunda 76 idi herhalde AMD de kaliteli macun sürmemiz gerek.

Pomp out efecct ne hocam 1050 Ti kartta kullanmıştık onda Max oyunda 76 idi herhalde AMD de kaliteli macun sürmemiz gerek.

Macunun taşıp etkisini kaybetmesi demek, 1050 Ti için de o sıcaklıklar çok zaten kaç W çekiyor ki o kart? Kaliteli macun her karta lazım.

Macunun taşıp etkisini kaybetmesi demek, 1050 Ti için de o sıcaklıklar çok zaten kaç W çekiyor ki o kart? Kaliteli macun her karta lazım.

Yani taşırmadan sürmeliyiz taşarsa bir halta yaramaz ilk defa senden öğrendim o macuna göre iyi anlamında söyledim normaldede yüksek aynen. 80 derece üstü olunca psikolojim bozuluyor.

Taşmaması için ne yapmam lazım ya da termal macun önerebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…