RX 5600XT+Ryzen 5 3600 sistem önerisi

Heisenberke

Hectopat
Şu an aklımda bunu almak var. Bu fiyatlarda bu işlemci ve ekran kartına sahip daha iyi bir seçenek sunabilir misiniz? Depolama olarak 240'lık bir SSD ve 1 TB'lık harddisk almayı düşünüyorum önerebileceğiniz markalar nedir? Linkte attığım sistemdeki SSD markası Adata ve hakkında kötü yorumlar okudum eğer bu sistemi seçersem oradaki SSD'lerden hangisini seçmek daha mantıklı olur? Şimdiden teşekkür ederim.

Ekran kartı çok ısınan bir model, SSD kronik sorunlu ve kasanın hava akışı rezalet. Tek tek toplamak istersen size sistem toplayabiliriz.

Ekran kartı çok ısınan bir model, SSD kronik sorunlu ve kasanın hava akışı rezalet. Tek tek toplamak istersen size sistem toplayabiliriz.

Bu ekran kartının 3 fanlı modelinin ısınma durumu nasıl çünkü attığım linkte 3 fanlı bir seçeneği mevcut. Bu fiyat civarında 1 TB hard disk ve 240 GB SSD ile toplayabilirseniz çok iyi olur fiyat aralığım 6400-6900 arası.

Hocam kasayı size bıraktım sonuçta görsel zevkler tartışılmaz. Önü mesh (hava alabilen, delikli, ızgaralı) herhangi bir kasa işinizi görecektir. Bu haliyle sistem 6700 yapıyor.

Emeğinize sağlık. XFX RX 5600XT thicc 3 Ultra hakkında düşünceleriniz neler çünkü bununla daha uyguna geliyor.

Emeğinize sağlık. XFX RX 5600XT thicc 3 Ultra hakkında düşünceleriniz neler çünkü bununla daha uyguna geliyor.

Bu videoyu izlemenizi öneririm. Sapphire Pulse varken yüzüne bakmam çünkü cidden çok ısınıyor ve malzeme kalitesi olarak (PCB ve VRM kalitesi) Sapphire daha kalitelidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…