RX 5600XT sistem BIOS güncellemesi nasıl yapılır?

ardags35

Hectopat
Arkadaşlar elimde ASUS ROG STRIX RX 5600XT T6G ekran kartı var performans artışı için BIOS güncellemek istiyorum fakat bulamadım, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının BIOS'undan bahsediyorsanız o kart zaten BIOS'u güncelli son sürüm ile geliyor. Güncelleme yapamazsınız.

Ekran kartı BIOS güncelleme diye birşey yok. Yazılım güncellemesi var; onu da AMD'nin sitesinden indirebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının BIOS'undan bahsediyorsanız o kart zaten BIOS'u güncelli son sürüm ile geliyor. Güncelleme yapamazsınız.
Ekran kartı BIOS güncelleme diye birşey yok. Yazılım güncellemesi vaar onuda AMD'nin sitesinden indirebilirsin.
Ekran kartlarında BIOS güncellemesi özelliği mevcuttur. Fakat konuda belirtilen model için bir güncelleme bulamadım.

Örnek olarak bu ürünün birçok BIOS güncellemesi mevcut.

Arkadaşlar elimde ASUS ROG STRIX RX 5600XT T6G ekran kartı var performans artışı için BIOS güncellemek istiyorum fakat bulamadım, yardımcı olur musunuz?
Selam Dostum,

Elinde ki kartın 2 sürümü var. birisi OC6 sürümü diğeri ise senin elindeki T6G sürümü.
OC6 sürüm firmanın ürettiği ilk parti ürün. Bios güncellemesi bu parti satılmaya başladıktan sonra geldiği için OC6 sürümüne bios güncellemesi atılması gerekiyor.
Fakat T6G sürümü AMD nin bios güncellemesinden sonra satıldığı için otomatik bios'u güncellenmiş şekilde geliyor.
Dolayısı ile senin kartının versiyonu zaten güncel, yükseltme yapmana gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…