Tonyukuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 1.670 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #1 RAM 16 GB Ekran kartı RX 5600XT İşlemci Ryzen 5 3600 Arkadaşlar birkaç gündür mavi ekran hatası almaktayım. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Mavi ekranı genelde birinci ekranda oyun oynayıp, ikinci ekranda dizi, film izlerken almaktayım. Şimdiden teşekkür ederim. 700 watt PSU. minidumb - Google Drive drive.google.com
Arkadaşlar birkaç gündür mavi ekran hatası almaktayım. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Mavi ekranı genelde birinci ekranda oyun oynayıp, ikinci ekranda dizi, film izlerken almaktayım. Şimdiden teşekkür ederim. 700 watt PSU. minidumb - Google Drive drive.google.com
Awmerss Decapat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 39 4 Temmuz 2022 #2 Aynı durum mu emin değilim ancak ben böyle hata almaya başladığım zaman ekran kartımın kablosu yanmıştı. Artı 0 Eksi
Aynı durum mu emin değilim ancak ben böyle hata almaya başladığım zaman ekran kartımın kablosu yanmıştı.
KS KS Tonyukuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 1.670 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #3 Awmerss dedi: Aynı durum mu emin değilim ancak ben böyle hata almaya başladığım zaman ekran kartımın kablosu yanmıştı. Genişletmek için tıkla... Kablolarda bir problem yok hocam. Artı 0 Eksi
Awmerss dedi: Aynı durum mu emin değilim ancak ben böyle hata almaya başladığım zaman ekran kartımın kablosu yanmıştı. Genişletmek için tıkla... Kablolarda bir problem yok hocam.