Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 9 Mart 2021 #11 EQUARIA dedi: Bilgisayarı 1.5 ay önce aldım. Ekran kartı 2020 versiyon. DP 1.4 kullanıyorum dönüştürücüsüz. 144hz 1ms monitörüm var. Genişletmek için tıkla... Şanssızmışsınız o halde.
EQUARIA dedi: Bilgisayarı 1.5 ay önce aldım. Ekran kartı 2020 versiyon. DP 1.4 kullanıyorum dönüştürücüsüz. 144hz 1ms monitörüm var. Genişletmek için tıkla... Şanssızmışsınız o halde.
E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 9 Mart 2021 #12 Bir Matmazel dedi: Şanssızmışsınız o halde. Genişletmek için tıkla... Her zaman yaşamıyorum ama bazen oluyor. WHQL sürümleri kullanmaya başlayınca sorunlar baya azaldı ama yine de bazen oluyor.
Bir Matmazel dedi: Şanssızmışsınız o halde. Genişletmek için tıkla... Her zaman yaşamıyorum ama bazen oluyor. WHQL sürümleri kullanmaya başlayınca sorunlar baya azaldı ama yine de bazen oluyor.
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 9 Mart 2021 #13 EQUARIA dedi: Her zaman yaşamıyorum ama bazen oluyor. WHQL sürümleri kullanmaya başlayınca sorunlar baya azaldı ama yine de bazen oluyor. Genişletmek için tıkla... İnşallah komple çözülür sorununuz.
EQUARIA dedi: Her zaman yaşamıyorum ama bazen oluyor. WHQL sürümleri kullanmaya başlayınca sorunlar baya azaldı ama yine de bazen oluyor. Genişletmek için tıkla... İnşallah komple çözülür sorununuz.
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #14 Yapmaz güzel ikilidirlerdir.