RX 5600XT ve i5 10400F sistemde oyunlarda ekran kartı 60 derece oluyor

wyrzen

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX-4060ti
i5-12400F
32GB-DDR4
En fazla olan sıcaklıklar:

GPU-60 derece.
CPU-68-74 derece.

Bu neden oluyor anlamıyorum.
İlkde CS de mesela FPS yüksek 150-200 bir süre oynadıktan sonra 90'lara düşmeye başlıyor FPS.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısı bende de var nasıl bir cözüm önerebilir siniz. Aynı ekran kartına sahibiz.

Hocam arkadaşımdada o sorun başladı bende laptop 3050 var Ultra grafiklerde 140 FPS alıyor sıcaklıklarda normal ama RX 5600 XT drop yaşıyor. Grafikleri düşürmeyi deneyebilirsiniz bir nebzede etki eder.

Hocam arkadaşımdada o sorun başladı bende laptop 3050 var Ultra grafiklerde 140 FPS alıyor sıcaklıklarda normal ama RX 5600 XT drop yaşıyor. Grafikleri düşürmeyi deneyebilirsiniz bir nebzede etki eder.
Grafikleri düşürüyorum fakat fps bile yükselmiyor

Sürekli wattman hatasıda alıyorum sürücü zaman aşımı oluyor

RX5600XTyi aldığıma pişman oldum

Grafikleri düşürüyorum fakat FPS bile yükselmiyor.

Sürekli WattMan hatasıda alıyorum sürücü zaman aşımı oluyor.

RX 5600XT'yi aldığıma pişman oldum.

WattMan hatası ekran kartıyla alakalı değil bu geçmiş konularda çözülmüş buradan ulaşabilrisiniz.

WattMan hatası ekran kartıyla alakalı değil bu geçmiş konularda çözülmüş buradan ulaşabilrisiniz.
Monitör hz düşürdüm wattman hatası gelmiyor bir süredir çözüldü o galibada asıl sorun, bazen drop girmesi oda çözülse bi sıkıntı kalmıycak bu drop sorununu csde alıyorum en fazla csdeki bi optimizasyon sıkıntısıda olabilir sizdede oluyormu csde drop vb acaba

apexde falanda drop oluyor ama csdeki kadar sık değil gibi

CS de bende de oluyor 140 FPS'lerden bir anda 80 90'lara geliyor o normal çok fazla yoruyor PC'yi gölgeler filan onları kapatabilirirsiniz.

tamam teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…