Sapphire Pulse RX 5600XT ekran kartına sahibim Watch Dogs 2 oyununda Shadow dışı her şey Ultra ayarda %110 VRAM kullanımı oluyor. Boşta %25. bu normal mi? @Pierry Hocam bari bir şey deseydiniz. @Shimada Sensei Hocam bir şey deyin kart mı bozuk?
Radeon Software ancak sanırım çözdüm bilgisayarı kapayıp açtım çözüldü. Bir de Unity'den süphelendim biraz onu sildim şimdi 300MB boşta deneyeceğim oyunda şimdi.
Sürücüden kaynaklı olabilir veya programın gösterdiği değer yanlış olabilir. Veya paylaşılan bellekten kullanım var ise onu da hesaba katıyor olabilir.
Mesela burada normal VRAM'den 0.9 GB kullanım, paylaşılandan 0.1 GB kullanım var.
Sürücüden kaynaklı olabilir veya programın gösterdiği değer yanlış olabilir. Veya paylaşılan bellekten kullanım var ise onu da hesaba katıyor olabilir.
Mesela burada normal VRAM'den 0.9 GB kullanım, paylaşılandan 0.1 GB kullanım var. Eki Görüntüle 632663
Hocam ultra ayarda sıkıntısız oynarken stutter yaşamaya başladım gördükten sonra ancak bilgisayar 10 saattir açık 2 tane AAA oyun 2 tane rekabetçi oyun oynadım belki assettleri silinmemiştir o yüzden olmuştur.
Sapphire Pulse RX 5600XT ekran kartına sahibim Watch Dogs 2 oyununda Shadow dışı her şey Ultra ayarda %110 VRAM kullanımı oluyor. Boşta %25. bu normal mi? @Pierry Hocam bari bir şey deseydiniz. @Shimada Sensei Hocam bir şey deyin kart mı bozuk?