RX 5600XT vs GTX1660 Super

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba. Başlıkta belirtiğim gibi yazılım ve stabilite konusunda hangisi alınır AMD biraz sıkıntılı ondan soruyorum kullananlar yorum yapabilir mi?

Her iki modelinde fiyatları neredeyse ayni.

RX5600XT performans konusunda daha iyi diye biliyorum, eski amd kullanıcısı olarak iyi ki nvdia geçtim diyorum şimdi biraz video ve benchmark testlerine göz gezdirin eğer fps takıntınız yoksa tavsiyem nvdia almanızdan yana buna siz karar verin en iyisi

5600 XT daha performanslı bir kart.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben araştırdım tabii ki aralarında RX 5600XT çok daha iyi ançak fiyatlara gelecek olursa NVIDIA GTX 1660 Super 2500TL iken AMD RX 5600XT ise 2580TL ben fiyatlara takıldım şimdi 80TL fazla veriyorsun ve iki kati performans ançak AMD sıkıntılı 2 kart arasında kaldım ben.

Merhaba. Başlıkta belirtiğim gibi yazılım ve stabilite konusunda hangisi alınır AMD biraz sıkıntılı ondan soruyorum kullananlar yorum yapabilir mi?

Her iki modelinde fiyatları neredeyse ayni.

5600 XT, RT 2060 tandında bir GPU hatta performans konusunda 2060'dan da daha iyi bu sorunun cevabı bence çok açık.

@volkankelebek Bu arada kendim de MSI Gaming X 1660 Super kullanıyorum yalnız ben 1900'e falan almıştım fiyat artmış bayağı çok memnunum karttan.

Daha uygunu var;

Örnek vereyim ben eski RX580 kullanıcısıyım, 2 ay önce 1660Tİ geçiş yaptım güç tüketimi olsun ısınma akabinde gelen fan sesi yazılım desteği olsun nvdiadan daha çok memnun kaldım. Sağladığı performansta beni hayli hayli karşılıyor ki oynadığım oyunlar hep güncel ve yüksek grafikle oynarım onun için super önerdim ama 5600XT daha fazla fps verir. İyi düşünüp alın tavsiyem super tarafında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…