RX 5600XT vs GTX1660 Super

xfx markayı çok bilmem ama amd ye haksızlık yapılıyor rx 5600 xt rtx 2060 ı deviren ve 600 tl daha ucuz bir karttır eğer ray tracing özelliği kullanmayacaksanız. amd yazılım sorunlarını adrenaline edition ile tamamen düzeltti ben şuan da sistem toplama aşamasındayım ve sapphire pulse rx5600xt tercih ettim. Kullanan arkadaşlarım da gayet memnun.

Hocam 2060 Ray Tracing için uygun değil zaten.

Dün İncehesap'ta RX 5600XT 2000 TL düştü.

23Haziran'da Sapphire RX 5600XT sipariş ettim 25 Haziran'da teslim edildi ançak ekran kartı ile ilgili ilk zamanlarda siyah ekran mavi ekran sorunları yaşadım biraz araştırınca bu sorunların sürücü problemleri olduğunu anladım 20.8.3 kadar denedim ilk zamanlar ançak her sürücü aynı sorun ama daha az sorun yaşatıyordu ve en son çıkan sürücü 20.9.1 ve sonrası artık siyah ekran mavi ekran gibi sorunlar vermiyor arada bir yeşil ekran veriyor onu da AMD ses sürücüsünü devre dışı bırakarak rahat bir şekilde kullanıyorum bir sonraki kararlı sürücü ile bu sorunların üstesinden geleceklerdir ben şu anlık fazlasıyla memnunum hiçbir oyunda sorun çıkarmadı hepsi rahat bir şekilde oynattı bana ve bir sonraki sürücü ile bu tür sorunlar çözülecektir almak isteyenler çekinmesin alsın AMD geriye kalan bu can sıkıcı sorunları çözdü şimdilik bu benim tercihim almak isteyenler tekrardan NVIDIA tarafina donebilir benim gibi sorunlar yaşamazsınız o ayrı mesele RTX 2060 ve RTX 2060S arasında kart son güncellemeler ile performans arttı.

Güzel kart zaten pahalılaşmasaydı onu alırdım ama gidip indirimde gtx 1660 super aldım. Hayırlı olsun.

Güzel kart zaten pahalılaşmasaydı onu alırdım ama gidip indirimde GTX 1660 Super aldım. Hayırlı olsun.

Aslında 1660 Super düşündüm de işte G-Sync muhabbeti kafam takıldı ama herhalde Free Sync olan monitörde G-Sync'de olabiliyormuş Technopat'da bunla iligli video var.75 Hz ile 144 hz monitör arasında kaldım r3 3100 ve gtx 1660 super veya rx 5600 xt düşündüm de donanımsal sorundan biraz caydım.75 hz ile 144 hz arası performans kaybı yaşanır mı?Bütçem olursa tabi ki 144 alırım

Ben olsam arada kalmaz hatta az daha koyar 2060 alırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…