23Haziran'da Sapphire RX 5600XT sipariş ettim 25 Haziran'da teslim edildi ançak ekran kartı ile ilgili ilk zamanlarda siyah ekran mavi ekran sorunları yaşadım biraz araştırınca bu sorunların sürücü problemleri olduğunu anladım 20.8.3 kadar denedim ilk zamanlar ançak her sürücü aynı sorun ama daha az sorun yaşatıyordu ve en son çıkan sürücü 20.9.1 ve sonrası artık siyah ekran mavi ekran gibi sorunlar vermiyor arada bir yeşil ekran veriyor onu da AMD ses sürücüsünü devre dışı bırakarak rahat bir şekilde kullanıyorum bir sonraki kararlı sürücü ile bu sorunların üstesinden geleceklerdir ben şu anlık fazlasıyla memnunum hiçbir oyunda sorun çıkarmadı hepsi rahat bir şekilde oynattı bana ve bir sonraki sürücü ile bu tür sorunlar çözülecektir almak isteyenler çekinmesin alsın AMD geriye kalan bu can sıkıcı sorunları çözdü şimdilik bu benim tercihim almak isteyenler tekrardan NVIDIA tarafina donebilir benim gibi sorunlar yaşamazsınız o ayrı mesele RTX 2060 ve RTX 2060S arasında kart son güncellemeler ile performans arttı.