RX 5600XT vs RTX 2060

İşlemcimimi değiştirmeliyim çünkü GTX 1660 Super ile bu 2 ekran kartı arasında en fazla 500 TL fark var ve aralarındaki performans farkı çok fazla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Buradan R3 3300X'in darboğaz testlerine bakabilirsiniz? İngilizceniz fazlla yoksa videonun sonuç kısmına sarıp otomatik çeviri ile anlayabilirsiniz sonuçları. Genel olarak RX 5600 XT ile darboğaz söz konusu değil.

RX 5700 almanı öneririm internette videolarına bakabilirsin RTX 2060'ı ezip geçiyor RX 5700. RX 5700 RTX 2070, 2060S ile karşılaştırılmalı bence.

Arkadaşlar ben bilgisayar toplamak için sormuştum ve benim PC için bütçem 5K sizce hangisi bu bütçe için.

Neden? RX 5600XT ile 5K bir sistem topladım ve ikisinden birini seçeceğim.

RAM'i 8 GB PSU'su C4 ile eş değer ve anakartı ısınan bir sistem sırf RX 5600 XT'li diye alınmaz.

İstersen topladığım sistemi atayım? Ve RAM'i 16 GB anakartı günümüzde çok kullanılan B450 S2H.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…