RX 5600XT yazılım sorunları devam ediyor mu?

Bahsettiğiniz dereceler yüksek değerler mi ekran kartları için? İleriye dönük ne gibi zararları olabilir çünkü 2 sene sonra ekran kartı değiştirmek gibi bir imkanım olmayabilir?

Bahsettiğiniz dereceler yüksek değerler mi ekran kartları için? İleriye dönük ne gibi zararları olabilir çünkü 2 sene sonra ekran kartı değiştirmek gibi bir imkanım olmayabilir?

Nvidia 88 dereceye kadar güvenli olduğunu belirtmiş. Kullandığım kartı yazın deli gibi sıcaklarda maksimum 80 derece civarını gördü yükte ki zaten havalar sıcak olmadığında 70-72 dereceyi geçmiyor.

Özellikler > Tüm özellikleri görüntüle.

Termal Güç Özellikleri:
88Maksimum GPU Sıcaklığı (C)
160WGrafik Kart Gücü (W)
500WÖnerilen Sistem Gücü (W) 4

Umarım bende onu bekliyorum ama A, b hatta C planı da yapmak istiyorum. Bu yüzden halihazırda kartı kullanan arkadaşlar varsa burada son durumu söylerlerse birçok insana faydalı olabilirler.

Ben kullanıyorum hiçbir sorun da yok ama bazı arkadaşlarda hala sorun varsa bu ben şanslıyım demek oluyor ve bence işini şansa bırakma NVIDIA al.

Teşekkür ederim kullanıcı yorumunuz için kesinlikle dikkate alacağım bu Cuma eğer iyi bir model bulamazsam Palit veya Zotac arasında tercih yapacağım. Siz kullanıcı verilerini paylaştınız bir de Palit sıcaklık vb. verileri hakkında bilgi alabilirsem güzel bir kıyaslama yapabilirim.

Şimdi oyundan çıkıp sıcaklık değerlerini aldım. Ortalama 67 derece maks 70 derece en düşük 36 derece. Bence sıcaklık değerleri gayet iyi.

RX 5600XT yerine bütçenizi arttırıp 2060 düşünebilirsiniz inanın ki pişman olmayacaksınız ben kullanmıyorum RX serisi lakin kullanan çok fazla arkadaşım var RX 5700XT vb ekran kartlarını memnun değiller çok fazla sorun yaşıyorlar.

Fanların sesi nasıl, rahatsız edici düzeylere çıkıyor mu? Kart boştayken fanlar ona göre ayarlanabiliyor mu?

Oyun sesinden fan sesi duymuyorum ben ki mb511 de işlemci radyatör fanları dahil 8 tane ayrıca fan çalışıyor bende. Oyun oynarken sessiz oynanmayacağına göre

Ayrıca kendi yazılımıyla fanları istediğin gibi ayarlayabiliyorsun. Ben olduğu gibi bıraktım fabrika çıkışı beni rahatsız edecek kadar bir durum yok.

3 4 aydir en ufak problem yasamadim arkadaşlarim da aldi onlar da ayni şekilde hiçbir sorun yaşamadı. Gerekli güncellemeleri eksik mi yapiyor hata alanlar ben çözemedim bu isi. Hatasiz kullanıyorum ve kendi deneyimlerime gore de siddetle F/P olarak tavsiye ediyorum. 2060S'li makinem da mevcut farklari yok gibi performans olarak ama fiyat farki çoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…