RX 5600XT'nin VBIOS'u düşürülebilir mi?

Ranchen

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI RX 5600 XT Mech OC | Ryzen 5 2600 | 16 GB 3200 MHZ | B450M-A Pro Max | Kioxia Exceria G2 500 GB | Toshiba TR200 480 GB | XIGMATEK Beast | X-Power 650W 80+ | AOC 24G42E
Merhaba arkadaşlar, ekran kartım MSI Mech OC RX 5600 XT. Oyun oynarken sürekli Radeon ayarları sıfırlandı, hata raporunda zaman aşımı gibi sorunlarla karşılaşıyorum. Bu konuda tecrübeli biri bana yardımcı oldu ve VBIOS sürümü düşürmemi söyledi. Bunu nasıl yapabilirim ve riskli midir? Yaptıktan sonra otomatik yeni sürümüne güncellenir mi?

Ekran kartı BIOS olayları biraz riskli bir işlem. Sürüm düşürme olayını hiç duymadım. Tecrübeli biri sizin için neden düşürmedi?

Ekran kartı BIOS olayları biraz riskli bir işlem. Sürüm düşürme olayını hiç duymadım. Tecrübeli biri sizin için neden düşürmedi?
Hocam burdan konu açmıştım oradaki kişi bana yardımcı oldu.VBIOS güncellemesi Mhz'leri arttırdığı için bir sorunun o olabileceğini söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…